Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Καθάρισε ...με τον Άγιο στην παράταση

Ο Απόλλων Ερετριας ...τα χρειάστηκε απέναντι στον Αγιο Λουκά τον οποίο ...καθάρισε στην παράταση, κερδίζοντάς τον με 4-2. Στην κανονική διάρκεια ο αγώνας έληξε ισόπαλος 2-2 και μάλιστα
η γηπεδούχος, ομάδα Β' ΕΠΣΕ, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στο 93' να πετύχει το γκολ και να πανηγυρίσει μια μεγάλη πρόκριση.

Ο σκόρερ της, σήμερα, Γιαννούλης βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ναβροσίδη που ήταν κάτω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων.
Στη συνέχεια έκανε επίθεση η ομάδα της Ερέτριας και έχασε κι αυτή την ευκαιρία να ...λήξει το ματς, αλλά ο Τόρα σούταρε και ο Παναγιάρης απέκρουσε κι ...έστειλε το ματς στην παράταση.

Στη  διάρκεια του ημιώρου, ο "Αγιος" έμεινε με 10 παίκτες όταν παραχώρησε πέναλτι (χέρι ο Τσάλας) και ο Απόλλωνας, που πήρε και την πρώτη φετινή κούπα (Super Cup), νίκησε με δυο γκολ (104' με πέναλτι  και 108') του Τόρα και πήρε την πρόκριση για τους "8" του κυπέλλου.
Ο Σμυρναίος άνοιξε το σκορ στο 40' και ο Σμπιλήρης, που ήταν και αρχηγός σήμερα, ισοφάρισε (2-2) για την ομάδα της Ερέτριας με κεφαλιά, αφού ο "Αγιος" είχε πάρει το προβάδισμα με δυο γκολ του 30χρονου Βαγγέλη Γιαννούλη (58' με κεφαλια και 74').

Στο 103΄ την κόκκινη κάρτα είδε ο 18χρονος Αναστάσιος Τσαλας, αφού ...απέκρουσε την μπάλα με το χέρι μπροστά από το τέρμα. Αμέσως μετά αποβλήθηκε (για διαμαρτυρία) και ο προπονητής των γηπεδούχων Γιώργος Μπόκαρης.

Διαιτησία: Πόγκας, Χ. Αντωνίου-Νέγρης.

Α.Ο.ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ (Γ. Μπόκαρης): Παναγιάρης, Τριτσώνης (62' Κρόκος), Ξύγγης (84' Καλαμιώτης), Πιλάτης (92' Μπιμπίκας), Καρατζάς, Δ. Μεταξάς, Σταμέλος, Τσάλας, Γιαννούλης, Α. Μεταξάς, Ρέτσας (101' Καρκαλέτσης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Δημ. Βαλκάνος): Ναβροσίδης, Ρούσσος (77' Μώρος), Δ. Κικίδης, Σμπιλήρης, Χριστοδουλόπουλος (53' Κοντός), Αντζελί, Ευγενίου (75' Ντουλαβέρης), Κοκκάλας, Τρεγκάι, Σμυρναίος (75' Τόρα), Τσίγκας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου