Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Πρώτα μίλησαν οι γηπεδούχοι, στο φινάλε απάντησαν οι φιλοξενούμενοι

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Μακρυκάπας και του Ταμυναϊκού την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, με τους "Λύκους" να λένε την πρώτη λέξη και τους
Αλιβεριώτες την ...τελευταία. Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν στο β' ημίχρονο. Μία ...αλλαγή του Νίκου Κιαπέκου άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.
Συγκεκριμένα, ο Β. Βουρδάνος μπήκε στο ματς 51' και στο 59' κατάφερε να κάνει το 1-0.
Η Μακρυκάπα κρατούσε τη νίκη ...σχεδόν μέχρι το τέλος, κι αυτό γιατί ένα ματς τελειώνει μόνο με το σφύριγμα του διαιτητή.
Ετσι, ο Ταμυναϊκός, στο 87' βρήκε τον τρόπο να αποδράσει από την δύσκολη έδρα της Μακρυκάπας με τον βαθμό της ισοπαλίας.
Ο Γιάννης Λάμπρου ήταν αυτός ο οποίος τρία λεπτά πριν την εκπνοή του 90λεπτου έκανε το 1-1 και χάρισε τον βαθμό στην ομάδα του. 

Διαιτησία: Φώτης, Παππάς - Σέρρας.

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ (Νίκος Κιαπέκος): Τζουβάρας, Λέκκας, Χ. Χασάνδρας, Τσουμάνης, Νασ. Γκίκας, Μπασινάς, Νικ. Γκίκας, Κούκουρας (51' Βουρδάνος), Μπαϊμπάκης (91' Ι. Στούμπος), Σίδερης, Κουτσαυλής. 
ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Ν. Μητακίδης, Φωτόπουλος (86' Μάλλιος), Λ. Πιλάτης, Κουτσαυλής, Β. Αναστασίου, Ιδ. Αναστασίου, Πομάρες (79' Κ. Καρατζάς), Κ. Πιλάτης, Λάμπρου, Κρόκος (72' Λουκάς), Βρέττος (90' Δήμου).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου