Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Κ12 ΕΠΣΕ (Δ' ΦΑΣΗ): Ξηρόπολη-Άγιος Λουκάς 0-1 - Στον τελικό οι "μικροί" του Μπόκαρη

Ο Άγιος Λουκάς επικράτησε 1-0 της Ξηρόπολης, για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος Κ12 ‘Αγριόδημος Ιωάννης’ της ΕΠΣΕ. Η Ξηρόπολη είχε την πρώτη καλή στιγμή του ημιτελικού, στο 24ο λεπτό, με τον Σ. Λύκο να επιχειρεί μακρινό σουτ, με τον Παπαγεωργίου όμως να αντιδρά αποτελεσματικά και να παραχωρεί κόρνερ. 

Τέσσερα λεπτά μετά ο Άγιος Λουκάς ευτύχησε στη δικιά του πρώτη καλή στιγμή να σκοράρει, με τον Μπάστα να εκμεταλλεύεται λάθος της αντίπαλης άμυνας και με εύστοχο τελείωμα να ανοίγει το σκορ.

Το παιχνίδι συνέχισε να είναι αμφίρροπο ως το φινάλε του, με την ομάδα του Αγίου Λουκά να έχει μια καλή ευκαιρία στο 50′ να διπλασιάσει τα γκολ της, με σουτ του Γιαγκίνη, που εξουδετέρωσε ο Σ. Τράκκας. 

Απ’ την πλευρά της η Ξηρόπολη κυνήγησε το γκολ της ισοφάρισης και είχε σαν καλύτερη στιγμή στην επανάληψη, ένα σουτ και πάλι με τον Σ. Λύκο -στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης- με τον Παπαγεώργιου να κρατά τη νίκη για την ομάδα του, που πήρε την πρόκριση για τον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Αρτάκη-Ακαδημία Ψαχνών 2010.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δελχάς/Χάνδρος-Ρούσσης.

ΓΚΟΛ: 28′ Μπάστας.


Π.Α.Β. ΞΗΡΟΠΟΛΗΣ (Παναγιώτης Κόντος): Σ. Τράκκας, Μπασούκος, Ν. Τσάλας, Σ. Μιμιδάκης, Ρίννης, Σ. Λύκος, Μητροκώτσας, Κόρδη, Θ. Τσάλλας. (Ι. Μιμιδάκης, Θ. Κόντος, Παντούλας, Κόρδης, Σ. Ιβάντσος, Δ. Τράκκας).

Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ (Γιώργος Μπόκαρης): Παπαγεωργίου, Κάργας, Αλέξης, Μαχμουτάι, Α. Δημολιάνης, Ν. Δημολιάνης, Γιαγκίνης, Χαρμαντάς, Μπάστας. (Λαλιώτης, Πάλλης, Πέτρου, Κομίτσι).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου