Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Κ14 ΕΠΣΕ (Γ' ΦΑΣΗ): Άγιος Λουκάς-Ερμήλιος 0-3

Ο Ερμήλιος νίκησε 3-0 στον Άγιο Λουκά την τοπική ομάδα, για την προημιτελική (τρίτη) φάση του πρωταθλήματος Κ14 "Καλοκαιρινός Νικόλαος" της ΕΠΣΕ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό με μακρινό σουτ του Τρίκκα και στο εννιά λεπτά διπλασίασαν τα τέρματα τους με κεφαλιά του Λάμπρου, έπειτα από σέντρα του σκόρερ του πρώτου γκολ. 

Στο 34′ ο Καλαμαράς με πέναλτι (προήλθε από φάση που ξεκίνησε από ψηλοκρεμαστό σουτ του Μίσχου που κτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια καταλογίστηκε ‘χέρι’ σε παίκτη των γηπεδούχων) διαμόρφωσε το τελικό 0-3, ο οποίος είχε και κάθετο δοκάρι στο 60′. 

Στην επανάληψη η ομάδα του Ερμήλιου διατήρησε το σημαντικό προβάδισμα που είχε αποκτήσει απ’ το πρώτο 35λεπτο, φτάνοντας σε άνετη νίκη-πρόκριση. Στα ημιτελικά ο Ερμήλιος θα αντιμετωπίσει είτε την ομάδα Κύζικος/ΑΟΝ Αρτάκης είτε τον νικητή του ζευγαριού Κάρυστος-Ληλάντιο.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπακυριάκος/Ντόβολης Ε.-Ρούσσης.

ΓΚΟΛ: 12′ Τρίκκας, 21′ Λάμπρου, 34′ Καλαμαράς.


ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ (Γιώργος Μπόκαρης): Καραβάς, Λεμπέσης, Ν. Δημολιάνης, Χαραλάμπους, Κατερέλος, Ρέτσας, Κοτέλης, Κοτολλάκου, Πάλλης, Μπάρμπας, Παπουτσής. (Στεφάνι, Μπάνος, Βουρλιώτης).

ΕΡΜΗΛΙΟΣ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Χ. Σαββίδης, Φρούσης, Θ. Ερμήλιος, Κατσανάς, Θεοδώρου, Π. Ελευθερίου, Χότζα, Μίσχος, Καλαμαράς, Λάμπρου, Τρίκκας. (Μπογιατζόγλου, Βεζιρτζόγλου, Κούρος, Γκορτζής, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Τζικόπουλος, Χειμάριος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου