Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Ταμυναϊκός: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ - Συνεχίζει ο Β. Ντόβολης στην τεχνική ηγεσία

Ο Ταμυναϊκός ανακοίνωσε τη σύνθεση του νέου του διοικητικού συμβουλίου, που προέκυψε απ’ τις εκλογές της Τετάρτης 15/6. Στο ίδιο δελτίο τύπου ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Βαγγέλη Ντόβολη.

Αναλυτικά:

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. όπως προέκυψε από τις εκλογές της 15/6/22, όπου παραμένει πρόεδρος ο Τάσος Κατσινόπουλος, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί εγγύηση διοικητικής (και οικονομικής) σταθερότητας για τον ιστορικό σύλλογο.


Η σύνθεση του είναι η κάτωθι:


Πρόεδρος: ΚΑΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ

Αντιπρόεδρος: ΚΑΠΕΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Γενικός Γραμματέας: ΚΟΤΣΙΦΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Γενικός Αρχηγός: ΣΚΡΕΠΕΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημόσιες Σχέσεις: ΤΣΟΥΜΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ταμίας Α' : ΒΡΟΥΧΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Ταμίας Β' : ΒΡΟΥΧΑΣ ΝΙΚΟΣ

Ειδικός Γραμματέας: ΧΑΛΔΟΥΠΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Έφορος: ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ


Προπονητής της ομάδας και στη νέα σεζόν θα είναι ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΟΒΟΛΗΣ

Με τον Βαγγέλη Ντόβολη στο τιμόνι θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο Ταμυναϊκός. Η ομάδα του Αλιβερίου τη σεζόν που πέρασε έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου, με τον Ντόβολη να αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου τη 2η αγωνιστική μετά τη βαριά ήττα (4-1) στη Δροσιά (μετά από αυτό το ματς λύθηκε η συνεργασία με τον Δημήτρη Αντωνόπουλο).

Μπορεί ο Ταμυναϊκός στο τέλος να έμεινε στη 2η θέση, πίσω από τον ΑΟ Χαλκίς, αλλά έγραψε ιστορία με την εντυπωσιακή νίκη του με 4-2 επί του ΑΟΧ μέσα στο Στάδιο Χαλκίδας, ενώ σε ήττα (2-1) υποχρέωσε και τους πρωταθλητές στο γήπεδο Αλιβερίου.

Κατά κοινή ομολογία έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και δεν γινόταν Ταμυναϊκός και Ντόβολης να μην συνεχίσουν μαζί και τη σεζόν 2022-23.

Με λίγα λόγια ...ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη.

Οι Αλιβεριώτες θα κινηθούν την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο και για την απόκτηση παικτών από την ευρύτερη περιοχή και οι στόχοι παραμένουν πρωταγωνιστικοί.

Καλή επιτυχία στο έργο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου