Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

Τουρνουά μπάσκετ ακαδημιών Αστέρα Αλιβερίου-Γ.Σ. Γλυκών Νερών

Τουρνουά μπάσκετ για τις ακαδημίες του Αστέρα Αλιβερίου και των αντίστοιχων τμημάτων των Γλυκών Νερών έγινε το Σάββατο 11 Ιουνίου, σε ένα φανταστικό, πεντακάθαρο κλειστό γυμναστήριο Αλιβερίου, γεμάτο από γονείς και παιδιά!! Μια ατμόσφαιρα φανταστική όπως πρέπει να είναι σε τέτοιες γιορτές άλλωστε!

Οι μικροί αθλητές των δύο ομάδων το χάρηκαν, ενώ μετά το τέλος του κάθε αγώνα είχε απονομές μεταλλίων σε κάθε παίκτη και σε ένα πολύ προσεγμένο σακουλάκι ένα χυμό και μια μπάρα για μετά τον αγωνα! Συγχαρητήρια σε όλους!

Για το γεγονός η ομάδα του Αστέρα Αλιβερίου ανέφερε σε ανάρτηση της στην σελίδα του συλλόγου:

"Ο Αστέρας Αλιβερίου 1980 υποδέχτηκε το σύλλογο του Γ.Σ. Γλυκών Νερών Αττικής, απαρτιζόμενο από 28 παιδιά νηπίου και δημοτικού με τους γονείς τους. Προπονήτρια τους η Αγγελική Μπακαλάκη-συμφοιτήτρια της Αννας Ματζαβάκη, γυμνάστρια της ακαδημίας μας - που συνόδευσε του λιλιπούτειους αθλητές της για φιλικούς αγώνες με τα τμήματα της ομάδας μας.

Ολα τα παιδάκια έπαιξαν...έτρεξαν...ίδρωσαν...γέλασαν...φώναξαν και κέρδισαν με το σπαθί τους τα πιο γλυκά μετάλλια, συνοδευόμενα από χυμούς και μπάρες σε μια γιορτή για τον αθλητισμό και το μπάσκετ!!!
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους συντέλεσαν στη πραγματοποίηση της διοργάνωσης, καθώς για άλλη μία φορά μας δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθούμε με τα παιδιά....
Κάτι που θεωρούμε ΠΡΟΝΟΜΙΟ !!!"

(photo από το τουρνουά - Αντώνιος Λάμπρου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου