Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Δύο ανανεώσεις και μία αποχώρηση στον Ταμυναϊκό

Ο προγραμματισμός για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει και για τον Ταμυναϊκό, ο οποίος έχει εκλογές την Τετάρτη 15 Ιουνίου, αλλά όπως είναι γνωστό από την γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31/5, ο Τάσος Κατσινόπουλος παραμένει στο τιμόνι της ομάδας, ενώ και τα περισσότερα μέλη της προηγούμενης διοίκησης θα είναι και πάλι υποψήφιοι για το νέο Δ/Σ. 

Αναμένεται προπονητής να παραμένει ο Βαγγέλης Ντόβολης με τον οποίο η ομάδα έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα και κατέκτησε την 2η θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Στόχος του συλλόγου είναι να παραμείνει και τη νέα σεζόν ο βασικός κορμός του έμψυχου δυναμικού και ήδη η διοίκηση έχει έρθει σε επαφές και συζητήσεις  με αρκετούς ποδοσφαιριστές.  

Έδωσαν τα χέρια με τον πρόεδρο Τάσο Κατσινόπουλο και θα συνεχίζουν να φορούν τα κυανόλευκα του Ταμυναϊκού και την επόμενη σεζόν τα δύο πολυβόλα της ομάδας, ο πρώτος σκόρερ της προηγούμενης χρονιάς Γιάννης Μώρος (25 ετών) και ο 2ος σκόρερ Γιάννης Σταματούκος (22 ετών). Οι δύο ποδοσφαιριστές μετά την εξαιρετική περσινή σεζόν που έκαναν είχαν αρκετές προτάσεις από ομάδες, αλλά προτίμησαν να παραμείνουν κάτοικοι Αλιβερίου, καθώς έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την συνεργασία που είχαν με τον σύλλογο.

Αποχώρησε από την ομάδα παρά τις συζητήσεις που έγιναν σε πολύ καλό κλίμα, ο Παναγιώτης Βρέττος, ο οποίος μετά από 4 συνεχόμενα χρόνια με την φανέλα του Ταμυναϊκού και την διαδρομή Χαλκίδα - Αλιβέρι, αποφάσισε να επιλέξει ένα κοντινότερο προορισμό καθώς τον κούρασε η μεγάλη χιλιομετρική απόσταση. 

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και οι υπόλοιπες ανανεώσεις (όλα δείχνουν ότι θα παραμείνουν σχεδόν όλοι) και φυσικά μετά τις εκλογές σειρά θα πάρουν και οι μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου