Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Ευχαριστήθηκαν μπάσκετ οι "μικροί" του Αστερά Αλιβερίου & Γ.Σ. Στύρων

Φιλικοί αγώνες πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 17 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλιβερίου, από τις τρεις το μεσημέρι έως και τις έξι το απόγευμα περίπου, από αθλητές των τμημάτων junior του Αστέρα Αλιβερίου και του Γ.Σ. Στύρων. 

Οι δύο σύλλογοι έδωσαν την ευκαιρία στους μικρούς αθλητές-τριες των συλλόγων τους, να παίξουν και να ευχαριστηθούν το άθλημα που αγαπούν και δεν είναι άλλο από το μπάσκετ, παρουσία των γονιών τους και πολλών φίλων τους, που βρέθηκαν στις εξέδρες για να τους δουν και να τους χειροκροτήσουν. 

Αναλυτικά τα δελτία τύπου για το γεγονός από τους συλλόγους:


ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: "Α.Ο. Αστέρας Αλιβερίου 1980 και Γ.Σ. Στύρων πορεύθηκαν μαζί σε άλλη μία εκδήλωση, με μπροστάρηδες και κύριους πρωταγωνιστές τους μικρούς αθλητές των ακαδημιών μας. Για άλλη μία φορά, μέσα σε ελάχιστες μέρες, εκτυλίχθηκε μπροστά μας η αγωνιστική τους εξέλιξη, μας κατέκλυσε η αστείρευτη ενέργεια τους και τα χαμόγελα τους ξεχείλισαν κάθε γωνιά του γηπέδου στο κλειστό Γυμναστήριο Αλιβερίου. 

Ως θιασώτες του μελλοντικού μπασκετικού γίγνεσθαι της περιοχής μας, νοιώθουμε ευγνωμοσύνη για όλους όσους συμμετείχαν και έφεραν εις πέρας με απόλυτη επιτυχία και τη σημερινή αθλητική παράσταση των παιδιών μας!!!"

Γ.Σ. ΣΤΥΡΩΝ: "ΤΕΛΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΤΟΥ Γ.Σ.ΣΤΥΡΩΝ

1, 2, 3 Μπάσκετ!! Αυτό φώναξε ο Γ.Σ.Στύρων παρέα με τον Αστέρα Αλιβερίου σήμερα το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλιβερίου μετά τη λήξη των φιλικών μας αγώνων στα τμήματα τζούνιορ αγοριών και κοριτσιών! Οι αθλητικές συνευρέσεις μόνο κέρδος φέρνουν για όλα τα παιδιά! Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους γονεις του Γ.Σ.Στύρων που μας ακολούθησαν σήμερα και δεσμευόμαστε από Σεπτέμβρη για περισσότερες τέτοιες δράσεις! Μας συγκίνησε η προθυμία σας και το ωραίο κλίμα στην κερκίδα!  Και φυσικά πολλά μπράβο στα παιδάκια σας που εξελίσσονται και προοδεύουν παρά τις δύσκολες συνθήκες των προπονήσεων! 

Καλά να είμαστε όλοι και έχουμε πολλά πράγματα ακόμα να κάνουμε!! Συγγνώμη γονείς αν σήμερα σας κουράσαμε, αλλά μακάρι η κούραση για τα παιδιά σας να ειναι πάντα τόσο γλυκιά και εποικοδομητική! Kαλό καλοκαίρι για εσάς με υγεία και χαρές! Εμείς συνεχίζουμε με αντρικό και παγκορασίδες! "


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου