Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Α' ΕΠΣΕ: Απόλλων Ερέτριας-Ταμυναϊκός 1-4

Ο Ταμυναϊκός κέρδισε στην Ερέτρια τον Απόλλωνα 4-1, για την όγδοη αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Αλιβερίου μπήκε δυνατά στο ματς και στο πέμπτο λεπτό κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ, με καρφωτή κεφαλιά του Μπράχα -έπειτα από σέντρα του Φωτιά- ενώ στο 25′ ο Σταματούκος αξιοποίησε μπαλιά του Ι. Μώρου και με δυνατό σουτ έκανε το 0-2. 

Στο 30′ σκόραρε ξανά για το 0-3, μετά από πάσα αυτή τη φορά του Μπράχα. Το 0-4 έγινε στο 44′ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Ι. Μώρος, με την ομάδα της Ερέτριας να έχει επιθετικές προσπάθειες στο 20′ με τον Τρεγκάι (έδιωξε σε κόρνερ ο Ζωντός) και στο 32′ με τον Μέτσιο (σουτ που πέρασε έξω). 

Διαδικαστικού -ουσιαστικά- χαρακτήρα η επανάληψη, με τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 1-4 στο 54′ με μακρινό σουτ του Μολέ και γενικά να έχουν ανεβάσει την απόδοση τους, ψάχνοντας ακόμη ένα γκολ με με Μολέ (57′ και 70′: απέκρουσε τα σουτ του ο Ζωντός), Παναγιώτου (68′: σουτ λίγο άουτ) και Τρεγκάι (75′: απέκρουσε σε κόρνερ ο Ζωντός). 

Απ’ τη μεριά τους οι φιλοξενούμενοι είχαν καλές τελικές με Μπράχα (69′: λίγο άουτ), Σταματούκο (71′: απέκρουσε ο Μπασινάς) και Γ. Πέππα (80′: λίγο άουτ).

Ο Παναγιώτης Βαρσαμάς (eviasports) μας μεταφέρει το photo album του αγώνα ΕΔΩ


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκάτσος/Πριόνας-Ιωάννου.

ΓΚΟΛ: 54′ Μολές-5′ Μπράχα, 25′ & 30′ Σταματούκος, 44′ Ι. Μώρος.


ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Σπύρος Κοντός): Πρ. Μπασινάς, Κριτσιώτης, Μπασούκος, Βράκας, Τοουφρέ, Μολές (87′ Α. Κικίδης), Θανάση (65′ Κ. Κικίδης), Θαλασσινός (65′ Κιάκης), Τρεγκάι (55′ Τάγκας), Μέτσιο, Παναγιώτου (55′ Α. Συκάς).

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Ζωντός, Δήμου (87′ Πόγκας), Τσολάκος, Καρατζάς, Φωτιάς, Γ. Πέππας (87′ Τσούμαρης), Σταματούκος, Ντόβολης (69′ Κ. Πέππας), Μπράχα, Ι. Μώρος (80′ Μανδράκας), Ντούρμας (69′ Ποδαράς).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου