Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ: Ο Ταμυναϊκός με τον ΑΟ Χαλκίς για την γ' φάση

Πραγματοποιήθηκε εχθές Παρασκευή 9/12 η κλήρωση του Κυπέλλου Εύβοιας "Δαριβέρης Σπύρος" και το πιο σπουδαίο ματς που ανέδειξε η κληρωτίδα στην Γ' φάση είναι αυτό ανάμεσα στον Ταμυναϊκό και τον ΑΟ Χαλκίς.

Μάλιστα, όποια ομάδα από τις δύο προκριθεί, είναι αρκετά πιθανό να βρεθεί στην προημιτελική φάση με έναν άλλο ισχυρό της φετινής σεζόν στην Εύβοια, τον πρωτοπόρο της Α' κατηγορίας -και χωρίς καμιά απώλεια- Αμαρυνθιακό, αν ο τελευταίος ...περάσει από τα Λουκίσια (αγωνίζεται εκεί και αύριο 11/12 για το πρωτάθλημα).

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ΑΟΧ μπήκε στην κληρωτίδα πρώτη φορά φέτος κι ακόμη, ότι ο Ταμυναϊκός ήταν στην πρ. σεζόν η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που κέρδισε και στους δυο αγώνες την πρωταθλήτρια ομάδα της Χαλκίδας.

Η κάτοχος του τίτλου Αρτάκη που έχει κι αυτή μια μεγάλη δυναμική φέτος αποφεύγει μέχρι τον τελικό τους προαναφερθέντες ισχυρούς (ΑΟΧ, Ταμυναϊκός, Αμαρυνθιακός), αλλά πρώτα πρέπει να περάσει το εμπόδιο μιας πολύ καλής ομάδας, της Μακρυκάπας, η οποία, όμως, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με απώλειες βασικών παικτών από τραυματισμούς.

Δείτε παρακάτω την κλήρωση της Γ' φάσης και τις διασταυρώσεις μέχρι και τους ημιτελικούς.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου