Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Α' ΕΠΣΕ: Ταμυναϊκός-Κάρυστος 2-0

Με 2-0 επικράτησε της Καρύστου ο Ταμυναϊκός, στην αναμέτρηση της ένατης αγωνιστικής της Α' Τοπικής. Οι γηπεδούχοι, που συνεχίζουν να βρίσκονται σε τροχιά κορυφής, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 60′ με σουτ στην επαναφορά του Ι. Μώρου και έπειτα από σουτ στο οριζόντιο δοκάρι του Καρατζά και στο 75′ "κλείδωσαν" την επιτυχία τους, με τον Σταματούκο να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα με συρτό σουτ. 

Η ομάδα του Αλιβερίου είχε μέχρι να ανοίξει το σκορ κάποιες αξιόλογες στιγμές, μεταξύ των οποίων και δοκάρι στο 53′ με κεφαλιά του Καρατζά. 

Απ’ την πλευρά του ΑΟΚ ήταν αρκετά ανταγωνιστικός στο πρώτο μέρος, δεν κατάφερε μετά το 2-0 να διεκδικήσει κάτι απ’ το ματς, έχοντας απλά λίγο πριν το φινάλε ευκαιρία για να μειώσει με κεφαλιά του Ραβιόλου.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσάκος/Δελχάς-Αντωνίου Χ.

ΓΚΟΛ: 60′ Ι. Μώρος, 75′ Σταματούκος


ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Ζωντός, Δήμου, Τσολάκος, Καρατζάς, Φωτιάς, Γ. Πέππας, Σταματούκος (87′ Μανδράκας), Ντόβολης (87′ Αντζέλι), Μπράχα (87′ Κ. Πέππας), Ι. Μώρος (70′ Ποδαράς), Ντούρμας (67′ Τρεπεκλής).

ΚΑΡΥΣΤΟΣ (Νίκος Κιαπέκος): Αραχωβίτης, Τσαραούσης, Κασέμι, Περ. Ραβιόλος, Ξενιτόπουλος, Σιδηρόπουλος (65′ Γεωργόπουλος), Κακκάβας, Ζάνι (33′ Παπασταματίου), Μπούσουλας, Καράβολας, Ρούσσος (84′ Γκιλπάθης).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου