Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Γ' ΕΘΝΙΚΗ (ΓΥΝΑΙΚΩΝ): Ταμυναϊκός- ΠΑΣ Λαμίας 2-5

Στην πρεμιέρα 11/12 του πέμπτου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, η γυναικεία ομάδα του Ταμυναϊκού γνώρισε την ήττα στο γήπεδο της Γυμνού από την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία 1964 με σκορ 2-5.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα κορίτσια του Ταμυναϊκού μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση αιφνιδιάζοντας την αντίπαλο ομάδα της Λαμίας αφού μόλις στο 1ο λεπτό ευτύχησαν να προηγηθούν με γκολ της Γερογιάννη. Οι γυναίκες της Λαμίας ισοφάρισαν 4 λεπτά αργότερα, στο 5΄με την Οικονόμου, με την Πενταγιώτη επτά λεπτά αργότερα να δίνει προβάδισμα στον ΠΑΣ Λαμία.

Η ομάδα του Ταμυναϊκού έφτασε στην ισοφάριση στο 18ο λεπτό με την Μανδρουκάκη για να έρθει και πάλι η Οικονόμου με το 2ο προσωπικό της τέρμα να δώσει ξανά το προβάδισμα στον ΠΑΣ Λαμίας με το 2-3 να είναι και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να κοντρολάρουν το παιχνίδι και να φτάσουν σε μία άνετη νίκη. Στο 57′ ήταν η σειρά της Πενταγιώτη να σκοράρει για δεύτερη φορά με την Τσώρου στο 72ο λεπτό να διαμορφώνει το τελικό 2-5!

Η ομάδα του Αλιβερίου στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της ιστορίας της στο γυναικείο ποδόσφαιρο, έδειξε θετικά στοιχεία και ότι είναι σε θέση το νεανικό αυτό σύνολο που διαθέτει να γίνει αρκετά πιο ανταγωνιστικό στο μέλλον. Προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, απέναντι σε αντίπαλο που έχει πολύ πιο έμπειρο έμψυχο δυναμικό και ουσιαστικά διεκδίκησε βαθμολογική συγκομιδή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, με τις φιλοξενούμενες να "κλειδώνουν" τη νίκη τους μετά τα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου.

Επόμενη αναμέτρηση για τα κορίτσια του Ταμυναϊκού στις 8 Ιανουαρίου εκτός έδρας με τον Αστέρα Χαλκίδας!




Συγχαρητήρια έδωσε και η Διοίκηση του Ταμυναϊκού για το γεγονός της 1ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Γυναικών αναφέροντας:

"Η ομάδα μας παρά το αναμενόμενο άγχος του πρώτου επίσημου αγώνα της, έκανε μια σπουδαία εμφάνιση στο πρώτο αμφίρροπο ημίχρονο και μάλιστα προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ με 1-0 και 2-1 με γκολ που σημείωσαν η ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ και η ΜΑΝΔΡΟΥΚΑΚΗ. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με το σκορ στο 2-3.

Στην επανάληψη οι δυνάμεις και το άγχος του πρωτάρη πρόδωσαν την προσπάθεια της ομάδας μας που τελικά ηττήθηκε με 2-5.

Παρά την ήττα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις παίκτριες της ομάδας μας για την εμφάνιση τους και τις υποσχέσεις που άφησαν για το μέλλον.

Συγχαρητήρια και στην ομάδα της ΛΑΜΙΑΣ γισ την νίκη της και της ευχόμαστε καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Καλούμε όλους τους φίλους του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ να συστρατευθούν και να υποστηρίξουν την προσπάθεια των νεαρών κοριτσιών μας με την παρουσία τους στους αγώνες της ομάδας μας.

Και πάλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ στα κορίτσια μας!!!"


Η ομάδα της Λαμίας από την πλευρά της ευχαρίστησε για την φιλοξενία τον Ταμυναϊκό αναφέροντας: 


"Το Δ.Σ. του σωματείου μας αισθάνεται την υποχρεώσει να ευχαριστήσει και δημόσια τη διοίκηση του Ταμυναϊκού για την άψογη φιλοξενία και να συγχαρεί τους υπεύθυνους του γηπέδου του Γυμνού για την πολύ καλή εικόνα της αθλητικής εγκαταστάσεως της κοινότητας."


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κάρνης (Αθηνών)/Γιαννιώτη (Αθηνών)-Λώνη (Αθηνών).

ΓΚΟΛ: 1′ Γερογιάννη, 18′ Μανδρουκάκη-10′ 1-1, 32′ 2-2, 43′ 2-3, 55′ 2-4, 70′ 2-5 (Οικονόμου 2, Πενταγιώτη 2, Τσώρου 1).


ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Μπόκαρης): Καδδίτη (70′ Αποστόλου), Ντεμίρη, Ανδρέου, Σκανδάλη, Τ. Μιχελή, Πέππα (60′ Σταματάκου), Γερογιάννη, Μπαϊρακτάρη (60′ Κουκουμή), Τζόκα (70′ Κουβαρά), Μανδρουκάκη, Αντωνίου (46′ Μ. Μιχέλη).

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 (Παπαστάμος): Κουρομπλή, Φούντα, Ρίζου, Κωστορρίζου Ευ. (78΄ Ντεμάι Ν.), Οικονόμου, Καραδήμα (63΄Ντούβα), Παπαστάμου, Πενταγιώτη, Φαρδέλα (78΄ Κωστορρίζου Γ.), Χότζα, Κωστορρίζου Β.(36΄Τσώρου, 78΄ Τσαντήλα).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου