Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Κ12 ΕΠΣΕ (Ε' ΟΜΙΛΟΣ): Άγιος Λουκάς-Ατρόμητος Αλιβερίου 5-4

Ο Άγιος Λουκάς κέρδισε 5-4 τον Ατρόμητο Αλιβερίου, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της τέταρτης αγωνιστικής του πέμπτου ομίλου του πρωταθλήματος Κ12 "Γεραμάνης Νικόλαος" της ΕΠΣΕ. Πλούσιο σε θέαμα και γκολ το παιχνίδι στο γήπεδο του Αγίου Λουκά, με αμφίρροπη εξέλιξη και ανατροπές στο σκορ. 

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, πριν τη συμπλήρωση ενός λεπτού αγώνα, με τον Λένα. Στο 5′ ο Mahmutaj ισοφάρισε 1-1 και δύο λεπτά μετά ο Φεργαδής ολοκλήρωσε την ανατροπή στο σκορ για τους "λιγνιτωρύχους". 

Εν συνεχεία και η ομάδα του Αλιβερίου με τη σειρά της έβγαλε αντίδραση, ισοφαρίζοντας 2-2 στο 11′ με τον Μέξι, ο οποίος στο 18′ σκόραρε ξανά, δίνοντας και πάλι το προβάδισμα στον Ατρόμητο (2-3). Δύο λεπτά πριν την ανάπαυλα ο Τσίγκρος ισοφάρισε 3-3 και στο 44′ ο Μέξι έκανε χατ-τρικ και το σκορ 3-4. 

Ο Φεργαδής ισοφάρισε εκ νέου στο 56′ και στο τελευταίο λεπτό του αγώνα έκανε κι εκείνος χατ-τρικ, χαρίζοντας το "τρίποντο" στους γηπεδούχους.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κηρύκος.

ΓΚΟΛ: 5′ Mahmutaj, 7′ & 56′ & 60′ Φέργαδης, 28′ Τσίγκρος-1′ Λένα, 11′ & 18′ & 44′ Μέξι.


ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ (Γιώργος Μπόκαρης): Νεοφώτιστος, Χιώτης, Πέτρου, Mahmutaj, Qatos, Φεργαδής, Τσίγκρος, Λαλιώτης, Κομίτσι. (Μπαράκος, Φωτιάς, Κιούσης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ (Παύλος Βράχας): Karraci, Radici, Καδδίτης, Μοναχός, Λένα, Μπέλμπα, G. Mamrikishvilli, Μέξι, N. Mamrikishvilli. (Βαμβακούσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου