Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Κ14 ΕΠΣΕ (Δ' ΟΜΙΛΟΣ): Όλυμπος Γυμνού-Άγιος Λουκάς 2-3

Ο Άγιος Λουκάς κέρδισε 3-2 στο Γυμνό τον Όλυμπο, για τη δέκατη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του πρωταθλήματος "Ποθητάκης Ιωάννης" της ΕΠΣΕ. Παιχνίδι συναρπαστικό με πολύ καλό ρυθμό στο γήπεδο της Γυμνού, με τους "λιγνιτωρύχους" να μπαίνουν πιο δυνατά στο ματς. 

Άνοιξαν το σκορ στο 8′ με τον Πάλλη και στο 22′ ο Α. Δημολιάνης διπλασίασε τα τέρματα τους. Στο 41′ ο Χαραλάμπους έδωσε ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. 

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση, μειώνοντας 2-3 με γκολ του Βλάχου (42′ και 58′, το δεύτερο με πέναλτι), ο οποίος λίγο πριν τη λήξη είχε χαμένο τετ-α-τετ για να φέρει το ματς στην ισοπαλία.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κηρύκος.

ΓΚΟΛ: 42′ & 58′ Βλάχος-8′ Πάλλης, 22′ Α. Δημολιάνης, 41′ Χαραλάμπους.


ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ (Κώστας Ρωμανός): Ντούρμας, Καρλατήρας, Γ. Κοτρογιάννης, Κιούσης, Τσούμαρης, Χιόνης, Γ.Δ. Τσώκος, Κοκκάλας, Μπουρδαράς, Βλάχος, Νάτσος. (Λάμπρου, Γ.Ε. Τσώκος, Γαλιανός, Ζαχαριάς, Ν. Κοτρογιάννης, Μπιμπίκας).

ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ (Γιώργος Μπόκαρης): Παπαγεωργίου, Μπάστας, Αλέξης, Βοντάς, Χαραλάμπους, Ν. Δημολιάνης, Α. Δημολιάνης, Πάλλης, Γιαγκίνης, Στεφάνι, Χαρμαντάς. (Μαμουτάι, Χ. Μποκάρης, Τσιμπούκης, Φωτιάς, Κομίτσι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου