Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Έκανε το 7Χ7 στην έδρα του και σκόραρε κι ένας 15χρονος

Με το εντυπωσιακό 4-1 επικράτησε στο Αλιβέρι ο Ταμυναϊκός του Παντριαδικού, αν και η εικόνα στο πρώτο μισό του α' ημιχρόνου δεν είναι ενδεικτική της άνετης νίκης των γηπεδούχων. Η Τριάδα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και θα μπορούσε
σε δύο περιπτώσεις να ανοίξει το σκορ. Στο 5' ο Τσιμιχόδημος και στο 17' ο Ταψής έχασαν ισάριθμες ευκαιρίες για να δώσουν το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.
Μετά το 25' ο Ταμυναϊκός ανέβασε στροφές και τελικά νίκησε κάνοντας το "7 στα 7" μέσα στην έδρα του που έχει μετατραπεί σε κάστρο.
Στο 31' ο Τσούτσης έκανε το 1-0. Ο Τσούτσης μπορεί να ήταν μοιραίος στο ντέρμπι με τον Ηρακλή Ψαχνών την περ. αγωνιστική, αλλά σήμερα έβαλε τον Ταμυναϊκό στη θέση του οδηγού.
Ο Πιλάτης εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Τσούτσης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας κι έκανε το 1-0.
Μ' αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, με τον Ταμυναϊκό να καταφέρνει να διπλασιάσει τα τέρματά του, με τη συμπλήρωση του 55ου λεπτού στο β' ημίχρονο.

Ο Παναγιώτης Βρέττος ήταν ο σκόρερ του 2-0. Ενα γκολ που ήταν και το πιο ωραίο, από τεχνικό σουτ έξω από την περιοχή του σκόρερ που έστειλε την μπάλα στη γωνία του τέρματος.
Στο 61' ο Ταμυναϊκός που είχε ...αέρα νίκης έδειξε να καθαρίζει το ματς. Από σέντρα του Τσούτση, ο Γιάννης Λάμπρου με προβολή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Ο σκόρερ του τρίτου γκολ κέρδισε και πέναλτι στο 81'. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Α. Ποδαράς, ο οποίος είναι γεννημένος τον Οκτώβριο του 2003 και με το παρθενικό του γκολ έκανε το 4-0.
Το μόνο που κατάφερε η Τριάδα ήταν να μειώσει σε 4-1 στο 86' με αυτογκόλ του Μάνου Αναστασίου, όταν σε σέντρα του Τσούτση, όχι του Ταμυναϊκού, αλλά των φλοξενούμενων, ο παίκτης της ομάδας του Αλιβερίου προσπάθησε να τη διώξει αλλά την έστειλε στα δίκτυα της ομάδας του.
Να σημειώσουμε, με την ευκαιρία, ότι ο Δημήτρης Τσουτσης στον οποίο προαναφερθήκαμε, βρέθηκε αντίπαλος με τον αδελφό του Παναγιώτη που αγωνίστηκε με τους γηπεδούχους.
Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πατέρα του προέδρου των γηπεδούχων, Βαγγέλη Κατσινόπουλου.

Διαιτησία: Βελέντζας, Χατζηκαμαγιάννης - Κοντογιαννίδης.
ΓΚΟΛ: 21′ Τσούτσης, 55′ Βρέττος, 61′ Ποδαράς, 81′ Ποδαράς-85′ Αναστασίου Μ. (αυτογκόλ).

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Μητακίδης, Δήμου (61' Φωτόπουλος), Λ. Πιλάτης, Κουτσαυλής, Κούτρας, Μαν. Αναστασίου, Πομάρες, Κ. Πιλάτης (29' Λάμπρου), Κρόκος (73' Ποδαράς), Π. Τσούτσης, Βρέττος (79' Κροκόδειλος).
ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Βασίλης Τσιμιχόδημος): Οικονομίδης, Τζάβρας, Πασάι (56' Καραμπέτσος), Γκρινιάρης, Ταψής (69' Παπακωνσταντίνου), Νόνας, Γ. Χασάνδρας, Κατσίμπρας, Τσιμιχόδημος, Μουτουσίδης (46' Δ. Τσούτσης), Δημ. Χασάνδρας (68' Πατερίτσας).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου