Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Πέρασε σαν σίφουνας από το σπίτι του γείτονα

Καταιγιστικός ήταν ο Αγ. Λουκάς στο γειτονικό ντέρμπι με τον Αγ. Ιωάννη, τον οποίο φιλοδώρησε μέσα στην έδρα του με πέντε γκολ και τον διατήρησε σε ...τροχιά υποβιβασμού,
στον τρίτο όμιλο της Β' ΕΠΣΕ.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 5-0 και το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να βάλουν το γκολ της τιμής. Πάντως, ο Αγ. Λουκάς πάτησε γκάζι στο β' ημίχρονο, πετυχαίνοντας τα τέσσερα από τα πέντε γκολ.
Στο 36' ο Γιαννούλης έκανε το 0-1 και έβαλε τον Άγιο Λουκά στη θέση του οδηγού. 
Στο β' ημίχρονο (ειδικότερα στο 20λεπτο 50'-70') οι φιλοξενούμενοι ήταν άκρως αποτελεσματικοί και μετέτρεψαν τη διαφαινόμενη νίκη σε θρίαμβο.
Τα υπόλοιπα τέσσερα γκολ μοιράστηκαν δύο παίκτες, ο Σταμέλος που σκόραρε στο 51' και στο 72' και ο Κιούσης, που βρήκε δίχτυα στο 62' και στο 79', για να διαμορφωθεί το 0-5.
Το πιο εντυπωσιακό γκολ ήταν το τέταρτο και δεύτερο προσωπικό του Σταμέλου στο 72' με αριστουργηματικό φάουλ.
Στο 80' ο Αγ. Ιωάννης μείωσε σε 5-1 με πέναλτι του Μάλλιου, ενώ στο 83' αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Ποδαράς των γηπεδούχων. 

Διαιτησία: Παπακυριάκος, Ιωάννου-Μαρίνος. 
ΓΚΟΛ: 80′ Μάλλιος-36′ Γιαννούλης, 51′ & 72′ Σταμέλος, 62′ & 79′ Κιούσης. 

ΑΡΗΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (Κ. Σίμωσης): Καρκαλέτσης, Μακρυγιάννης (53' Περήφανος), Καλαμιώτης, Θεοδωρακόπουλος, Ποδαράς, Μάλλιος, Π. Παναγιάρης (77' Μπράχο), Μεγαρίτης, Μήτρου (46' Κοντός), Αλευρίδης, Πιλάτης (43' Φελέρης).
Α.Ο. ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ (Γ. Μπόκαρης): Βασ. Παναγιάρης, Ξύγκης, Τριτσώνης (70' Κρόκος), Καρατζάς, Πιλάτης, Μπάνος, Σταμέλος (73' Τσάλας), Αν. Μεταξάς (80' Καρκαλέτσης), Γιαννούλης (64' Δριτσούλης), Δημ. Μεταξάς, Κιούσης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου