Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Χωρίς νίκη και στα Ζάρκα ο Άρης Αγίου Ιωάννη

Μετά από τρεις ήττες και μια ισοπαλία στην έδρα τους με τον ουραγό Αιγέα, τα Ζάρκα ...ξαναθυμήθηκαν τη νίκη αφού η τελευταία τους ήταν πριν από 50 περίπου μέρες (επί των Κονιστρών με 2-0).
Ο Άγιος Ιωάννης, που δεν έχει κερδίσει φέτος, συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ δυσχερή θέση και ο αγώνας του (από αναβολή) στα Κριεζά με τον Αιγέα την Κυριακή θα δείξει αν θα παραμείνει ζωντανός στη μάχη για τη σωτηρία.
Στον αγώνα στα Ζάρκα, ο Άρης προηγήθηκε με τον Σταύρο Παναγιάρη στο 9'. Ισοφάρισε ο αρχηγός των γηπεδούχων Δημήτρης Αποστόλου στο 21' και στη λήξη του ημιχρόνου με εύστοχο πέναλτι (υπέπεσε ο Θεοδωρακόπουλος) του Γιώργου Πέππα έγινε το 2-1 υπέρ των Ζαράκων.
Μόλις άρχισε το β' 45λεπτο (47') ο Μπράχα βρήκε δίχτυα κι έκανε το 3-1. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι με τον Μάλλιο (την μπάλα μπλόκαρε ο Καλλιοντζής) και λίγο πριν τη λήξη του ματς,  μείωσε ο Σπύρος Περήφανος. Στο 83' αποβλήθκε ο Μαχιλάι των γηπεδούχων.

Με τους ηττημένους αγωνίστηκε και οι τρεις νεαποκτηθένετες, Κώστας Καρατζάς (από τον Ταμυναϊκό), Κώστας Μπιμπίκας (από το γειτονικό Αγιο Λουκά) και Νίκος Σίμωσης.

Διαιτησία: Γκάτσος, Σιαπλαούρας-Βλάχος

ΑΟ ΖΑΡΗΤΡΑ (Κ. Μεταξάς): Καλλιοντζής, Ντούνης (89' Φαρρής), Χουχούμης, Τσελά (46' Ελευθερίου), Μαχιλάι, Πέππας, Αποστόλου (80' Τόλιας), Αγκαλίου, Παναγιώτου, Μπράχα, Σπανός.
ΑΡΗΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (Κ. Σίμωσης): Καρκαλέτσης, Μακρύγιαννης (74' Καλανιώτης), Μεγαρίτης Δροσάτος, Μπιμπίκας, Μάλλιος, Πιλάτης (59' Περήφανος), Θεοδωρακόπουλος, Σίμωσης, Καρατζάς, Παναγιάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου