Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Έφυγε για το αίωνιο ταξίδι ο Βαγγέλης Κατσινόπουλος

Η πόλη του Αλιβερίου, αλλά και η οικογένεια του Ταμυναϊκού, πενθούν καθώς έφυγε από την ζωή σήμερα Δευτέρα 14-Ιανουαρίου-2019, ο πατέρας του Προέδρου της ομάδας του Αλιβερίου, Τάσου Κατσινόπουλου, Βαγγέλης Κατσινόπουλος!

Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του κυρ-Βαγγέλη! (αριστερά στην φωτό), με την σύζυγό του Κωνσταντίνα και τον γιο του Πρόεδρο του Ταμυναϊκού, Τάσο και την ΄΄κούπα΄΄ του πρωταθλητή Εύβοιας το 2017!
Γέννημα θρέμμα Αλιβεριώτης ο κυρ-Βαγγέλης Κατσινόπουλος, έφτιαξε μια θαυμάσια οικογένεια αλλά ήταν και ένας από τους μεγάλους, παραδοσιακούς, εμπόρους του Αλιβερίου, ″έχτισε″ μια σπουδαία επιχείρηση, την οποία συνέχισε και γιγάντωσε ο γιος του Τάσος…
Με την γυναίκα του Κωνσταντίνα, απόκτησαν τρία παιδιά, την Ελένη (γυναίκα του γνωστού Αυλωναρίτη επιχειρηματία Γιάννη Κούκη), τον Τάσο (παντρεμένο με την φιλόλογο Κατερίνα Χουχούμη) και την Σταυρούλα (παντρεμένη με τον πολιτικό μηχανικό Γιάννη Μπαϊρακτάρη)…
Από τα 3 παιδιά του ο κυρ-Βαγγέλης (έτσι τον λέγαμε και τον αποκαλούσαμε πολλά χρόνια τώρα), ευτύχισε ν’ αποκτήσει εννέα εγγόνια τα οποία λάτρευε!
Δυστυχώς ένα πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε τα τελευταία χρόνια, επιδεινώθηκε τον τελευταίο καιρό και ο οργανισμός του, αυτή τη φορά δεν άντεξε και ο Βαγγέλης Κατσινόπουλος, κατέληξε στα 82 του χρόνια!
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 15:30 στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Αλιβερίου.

Ο Ταμυναϊκος Αλιβερίου εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση όπως και πολλοί σύλλογοι της περιοχής του Αλιβερίου και όχι μόνο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα του αγαπημένου του Αλιβερίου, που θα τον σκεπάσει…

Ανακοίνωση του Φ.Σ.Α.Ταμυναϊκός:

Το Δ.Σ. του Φ.Σ.Α. Ταμυναϊκός, το προπονητικό team, όλοι οι αθλητές του συλλόγου, εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην Οικογένεια του Προέδρου μας Αναστάσιου Κατσινόπουλου για τον θάνατο του Πατέρα του Ευάγγελου Κατσινόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου