Κυριακή 12 Μαΐου 2019

ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ (Ημιτελικός): Άγιος Λουκάς/Σκύρος-Απόλλων Ερέτριας 0-0 (pics)

Ισόπαλες χωρίς σκορ αναδείχτηκαν οι ομάδες Άγιος Λουκάς/Σκύρος και Απόλλων Ερέτριας, στον πρώτο ημιτελικό του ζευγαριού του πρωταθλήματος νέων ‘Ποζίδης Κωνσταντίνος’
της ΕΠΣΕ. Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που είχε όλα τα χαρακτηριστικά ντέρμπι και ποδοσφαιρικής γιορτής, με τις δύο ομάδες να έχουν πολύ καλή απόδοση και με την παρουσία αρκετών τυχερών φιλάθλων που δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα, ενισχύοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Κυριάρχησε η δύναμη, το πάθος και δυνατές μονομαχίες και παρότι δεν έγιναν πολλές φάσεις η αναμέτρηση ήταν συναρπαστική.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο πολύ καλές στιγμές με σουτ του Θέμελη, με τον τερματοφύλακα της ομάδας Άγιος Λουκάς/Σκύρος Κιούση, να κάνει δύο εντυπωσιακές αποκρούσεις.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες ν’ ανοίξει το σκορ με πρωταγωνιστή τον 14χρονο Γιαγκίνη (προέρχεται απ’ την ομάδα παίδων του συλλόγου), με τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα Μητακίδη να κάνει και εκείνος δύο εξαιρετικές επεμβάσεις. Πλέον όλα θα κριθούν για την πρόκριση στον τελικό, στον επαναληπτικό αγώνα του ημιτελικού.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ντούρας-Μούτουπας-Ντόβολης.

Άγιος Λουκάς/Σκύρος (Γιώργος Μπόκαρης): Κιούσης, Ρέτσας, Τράκος (64′ Qatos), Φτούλης, Μανωλάκης, Δεμερούτης, Ευσταθίου, Μεταξάς, Γιαγκίνης (56′ Λάμπρου), Καραμπίνης, Γκότσης.
Απόλλων Ερέτριας (Αντώνης Τσαραντάνης): Μητακίδης, Μπασινάς (62′ Τερζάκης), Τρεγκάι, Κιζερόπουλος, Πετράκης, Κιάκης (80′ Μπάρντι), Τσαραντάνης, Κικίδης, Τσίγκας (49′ Παντελής), Αντζέλι, Θέμελης Δ.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου