Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Ο Αστέρας Αλιβερίου παρά την ήττα πήρε το εισητήριο για την Α' ΕΣΚΑΣΕ (pics)

Ο ΓΑΣ Βασιλικού παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμα και με 18 πόντους, έκανε τη μεγάλη ανατροπή, πήρε το διπλό μέσα στο Αλιβέρι επί του Αστέρα με 54-58 και πλέον η ομάδα του Γεωργίου με νίκη την επόμενη εβδομάδα
στο Βασιλικό απέναντι στην Προοδευτική Λάρυμνας παίρνει και τον τίτλο του πρωταθλητή! 
Η ομάδα του Λασπά από την άλλη πλευρά υπέστη ήττα χωρίς συνέπειες, καθώς σε συνδυασμό με την ήττα του Οπούντιου από την Προοδευτική πήρε και μαθηματικά το τρίτο εισιτήριο ανόδου για την Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Ο Αστέρας ξεκίνησε εντυπωσιακά και προηγήθηκε στο 10λεπτο με 27-9 δείχνοντας πως θα έχει εύκολο έργο. Οι φιλοξενούμενοι όμως αντέδρασαν και μάζεψαν τη διαφορά για να πλησιάσουν στο 30’ στους 7 πόντους (45-38). Στο τελευταίο 10λεπτο ήρθε η μεγάλη ανατροπή για την ομάδα του Γεωργίου που με μπροστάρηδες στην επίθεση τους Μπέλλο, Αναστασίου και ψύχραιμο στο τέλος από τη γραμμή των βολών τον Καψούλη, πήρε τη μεγάλη νίκη με 54-58.
Οι φιλοξενούμενοι, έφτασαν σε αυτή την επιτυχία παίζοντας για πρώτη φορά φέτος χωρίς τον Καρυστινό και χρησιμοποιώντας αρκετούς παίκτες από τα τμήματα υποδομής, ενώ οι νικητές στο τέλος αφιέρωσαν τη νίκη τους στον βοηθό προπονητή Θωμά Λέφα που σήμερα βάφτιζε την κόρη του και δεν ήταν στο γήπεδο.

Από τους γηπεδούχους πολύ καλός ο Παπανικολάου με 19 πόντους.

Διαιτητές: Κωτσακόπουλος-Βαρσαμάς.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-9, 37-24, 45-38, 54-58.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ (Λασπάς-Ρέτσας): Αποστόλου 8 (2), Παπανικολάου 19 (2), Ιωάννου 2, Γλάρος 9, Μάστορης Θ. 7 (1), Νικολάου, Γανώτης, Τσόκας, Τζουβάνας, Γυφτονικολός 9, Σέγκος.
ΓΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Γεωργίου): Ντούρας, Βεκρής 3, Παπαθανασίου, Καψούλης 15, Μωραΐτης, Μαντάς, Κόκκορης 2, Μπέλλος 18 (2), Κικίδης 6 (1), Κατσαρός 1, Ψαριανός 4, Αναστασίου 9 (2).







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου