Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Στο ρελαντί με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Λάμπρου

Το καθήκον του έκανε ο Ταμυναϊκός και σε ρυθμούς ρελαντί φιλοδώρησε με 4 γκολ το Καλοχώρι/Παντείχι, που έχει ήδη υποβιβαστεί στο Β' τοπικό. Πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Γιάννης Λάμπρου
που σημείωσε τα δύο από τα 4 γκολ της ομάδας του. Ο φορ των γηπεδούχων είχε δοκάρι στο 2' μετά από προσπάθεια να βάλει γκολ με το στήθος! Στο 40' ήταν η σειρά του Ποδαρά να σημαδέψει το δοκάρι μετά από σουτ που έκανε και η μπάλα, πρώτα, κόντραρε σε αντίπαλο.

Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του β' ημιχρόνου (49') ήρθε το γκολ που έψαχνε και δεν έβρισκε ο Ταμυναϊκός. Ο Κοκκάλας σούταρε, ο γκολκίπερ του ΑΟΚΠ απέκρουσε, η μπάλα έφτασε στον Κρόκο που τροφοδότησε τον Βρέττο και ο νεαρός εξτρέμ σχεδόν σε άδειο τέρμα έκανε το 1-0.
Πριν από λίγο καιρό ο Β. Αναστασίου είχε βάλει δύο γκολ στους Ωρεούς στο 89' και στο 93', με σουτ από τη σέντρα το πρώτο και με σουτ κάτω από τη σέντρα το δεύτερο.

Σήμερα ήταν η σειρά του Γιάννη Λάμπρου. Αμέσως μετά τη σέντρα, η μπάλα ήρθε πάλι στην κατοχή των γηπεδούχων και ο επιθετικός του Ταμυναϊκού δοκίμασε ένα έξυπνο από αρκετά μακριά κι έκανε το 2-0 στο 50'.
Στο 67' ο Βασίλης Αναστασίου ...ζήλεψε και με προίκα εκείνα τα δύο γκολ στη Β. Εύβοια έπιασε ένα εντυπωσιακό σουτ με το αριστερό και έστειλε την μπάλα στο απέναντι "Γ" για το 3-0.
Το τελικό 4-0 έγραψε ο Λάμπρου με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 69'. Ο Λάμπρου πάσαρε στον Κοκκάλα, αυτός προχώρησε, τράβηξε πάνω του έναν αντίπαλο και ...ανταπέδωσε την πάσα στον Λάμπρου, ο οποίος βρήκε ανοιχτό γήπεδο και δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτησία: Παπαποστόλου, Νέγρης-Σέρρας.
ΓΚΟΛ: 41′ Βρέττος, 50′ & 69′ Λάμπρου, 67′ Αναστασίου Β.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Μητακίδης, Φωτόπουλος, Δήμου, Κουτσαυλής, Β. Αναστασίου, Πομαρές (46′ Ιδομ. Αναστασίου), Ποδαράς (46′ Κοκκάλας), Κούτρας, Λάμπρου, Κροκόδειλος (46′ Κρόκος), Βρέττος (60′ Hoxholli).
ΑΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ/ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ (Γιάννης Φούρλης): Τζαρτόγλου, Βλάχος, Καραλής, Σαμαρτζής, Δαμπάνης, Π. Ζουρμπουλής, Χρ. Ζουρμπουλής, Ζαχαριάδης (81′ Σαμπάνης), Στρατής, Καραμπάς, Πάλλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου