Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Τίτλοι τέλους και υποβιβασμός (pics)

Καταδικαστική εντός έδρας ήττα με 2-0 γνώρισε ο Αστέρας Βατώντα από τον Ταμυναϊκό και μετά από μία τριετία επιστρέφει στο Β' τοπικό. Το σημερινό ματς ισοδυναμούσε με μία κατηγορία, αλλά ο Βατώντας
δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα και γράφτηκαν οι τίτλοι του τέλους. Αν ο Βατώντας κατάφερνε να πάρει τη νίκη θα παρέμενε στην Α' ΕΠΣΕ, καθώς την ίδια ώρα ο Ελλήσποντος έχανε στο Αυλωνάρι. Ομως, ο Ταμυναϊκός με δύο γκολ στο β' ημίχρονο γκρέμισε τις όποιες προσδοκίες του Βατώντα για σωτηρία.

Μετά την επίτευξη του πρώτου γκολ, ένας φίλαθλος του Βατώντα από την κερκίδα εξαπέλυσε "γαλλικά" προς τους παίκτες της ομάδας του, γεγονός που έφερε την αντίδραση του γκολκίπερ Κώστογλου, ο οποίος έβγαλε τα γάντια, ...παράτησε το ματς και βγήκε έξω από το γήπεδο για να ζητήσει τον λόγο από τον φίλαθλο. Οπως ήταν φυσικό ο Κώστογλου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Παπακυριάκο. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Βατώντας μπήκε δυνατά στο ματς, είχε την υπεροχή στο α' ημίχρονο και δημιούργησε φάσεις για να πετύχει γκολ. Ηταν όμως αποτελεσματικός και το ...πλήρωσε ακριβά στο β' ημίχρονο.

Η είσοδος του Κοκκάλα στον αγωνιστικό χώρο αποδείχθηκε καταλυτική για τον Ταμυναϊκό, καθώς όσο έπαιξε ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου. Την ίδια ώρα ο Βατώντας έπαιζε άμυνα ψηλά και ...εκτέθηκε. Στο 66' από κάθετη πάσα του Κοκκάλα ο Λάμπρου βγήκε φάτσα με τον Κώστογλου και έκανε το 0-1. Στο 73' ο Πομάρες με κεφαλιά σημάδεψε το κάθετο δοκάρι, ενώ στο 83' ο Κοκκάλας μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια και εξίσου εξαιρετικό τελείωμα από τα πλάγια έκανε το 0-2, δίνοντας στον Αστέρα την χαριστική βολή.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Παπακυριάκος, Τσιφλάκος - Περιβολάρης.
ΑΠΟΒΟΛΗ: 73′ Κώστογλου.
ΓΚΟΛ: 67′ Λάμπρου, 83′ Κοκκάλας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ (Γιάννης Λεζγής): Κώστογλου, Σίμωσης, Κικίδης, Τσώκος (76' Λαθουράς), Ντούκα, Χασανλάρι (70' Κοτρώτσιος), Τζαφέρος (64' Χρόνης), Γούναρης (87' Πολύχρονος), Ματράκας, Σκριβάνος, Γκέκας.
ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Μητακίδης (90' Λιάτης), Φωτόπουλος (87' Χοχόλι), Δήμου, Κουτσαυλής, Βασ. Αναστασίου, Κούτρας, Κροκόδειλος (46' Μ. Αναστασίου), Πομάρες, Λάμπρου, Κρόκος, Ποδαράς (63' Κοκκάλας).







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου