Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Η πορεία προς τον Τελικό του πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣΕ για Άγιο Λουκά/Σκύρο



Δελτίο τύπου της ομάδας Νέων Άγιος Λουκάς/Σκύρος, για την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα Νέων ‘Ποζίδης Κωνσταντίνος’ της ΕΠΣΕ.

Αναλυτικά:

"Η ομάδα μας μετά από ένα μακρύ ταξίδι στα γήπεδα της Εύβοιας κατάφερε να φτάσει στο μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος ΝΕΩΝ ΕΠΣ Ευβοίας που θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Ληλαντίου (Ακαδημία Ολυμπιακού στην Εύβοια) που θα γίνει το Σάββατο 25-5-2019 στο δημοτικό Γήπεδο Χαλκίδας στις 17:30.

Η ομάδα μας απαρτίζεται από παίχτες της Ακαδημίας του Γιώργου Μποκαρη (boka jounior’s) που ανήκουν στην ομάδα του ΑΟ Αγίου Λουκά και 6 Νέους από την Ακαδημία της ομάδας του ΑΟ Σκύρου. Μια πολύ καλή συνεργασία των δύο ομάδων που έχει πολλαπλά οφέλη και σε επίπεδο αγωνιστικό αλλά και σε επίπεδο σχέσεων!!

Η επιτυχία της είναι πραγματικά μεγάλη αν αναλογιστεί κανείς ότι είχε να αντιμετωπίσει πολύ μεγάλες ομάδες με παράδοση και πλούσιο παρελθόν. Στον όμιλο της που είχε ομάδες από την νότιο Εύβοια τερμάτισε πρώτη και κατάφερε να καθυποτάξει ομάδες όπως ο Ταμυναϊκός, ο Αίολος/Ζάρκα , η Κάρυστος και ο Όλυμπος Γυμνού.

Στη συνέχεια αντιμετώπισε σε νοκ άουτ παιχνίδι την Έξω Παναγίτσα όπου και κέρδισε.

Και έφτασε στους δύο ημιτελικούς όπου αντιμετώπισε την πολύ δυνατή ομάδα της Ερέτριας που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στα παιδικά πρωτάθλημα αφού έχει μια από της καλύτερες Ακαδημίες. Στον πρώτο ημιτελικό που έγινε στον Άγιο Λουκά το παιχνίδι έληξε 0-0 αλλά έγινε ένα καταπληκτικό ματς όπου μας προϊδέασε το τι θα βλέπαμε στον 2ο ημιτελικό στην Ερέτρια. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε πολύ δυνατή , με συνοχή σε όλες τις γραμμές, πάθος πείσμα για τη νίκη και οι παίκτες της απέδειξαν ότι την ήθελαν περισσότερο από τους Ερετριείς. Έτσι μετά από μια εκπληκτική εμφάνιση στο ανακαινισμένο γήπεδο της Ερέτριας κατάφεραν και έφυγαν με το εισιτήριο της πρόκρισης για το μεγάλο τελικό νικώντας 3-2.

Είναι επιτυχία που ανήκει στα παιδιά αλλά και στους πολύ καλούς προπονητές τους το Γιώργο Μποκαρη και το Νίκο Παπαδόπουλο για τα παιδιά του Αγίου Λουκά και το Θανάση Δαλακλίδη για τα παιδιά της Σκύρου. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους.

Τώρα πάμε στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου χωρίς άγχος, χωρίς πίεση, πάμε να το χαρούμε και να το διασκεδάσουμε. Όλοι λοιπόν κοντά στην ομάδα μας για να τους βοηθήσουμε , να τους ενθαρρύνουμε, να τους υποστηρίξουμε από την εξέδρα!!!

Αναχώρηση λεωφορείων από τις εγκαταστάσεις  της Ακαδημίας του Γ. Μπόκαρη στον  Άγιο Λουκά στις 15:30 - Και από Αλιβέρι στην πλατεία Μιχάλη Ζωντού στις 15:45.
Τιμή εισιτηρίου κατά άτομο 4€.

Παρακαλούμε ενημερώστε μας και κλείστε θέσεις για να δούμε πόσα λεωφορεία θα χρησιμοποιήσουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου