Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Γ. Καρβέλης: "Κλείνει μια ομόρφη σεζόν για τον Ταμυναϊκό"

Δηλώσεις του προπονητή του Ταμυναϊκού Γιάννη Καρβέλη μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Βατώντα και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΕ, για την σεζόν
2018-2019.

"Νομίζω κλείνει μια όμορφη σεζόν για τον Ταμυναϊκό. Η ομάδα επέστρεψε στην κανονικότητα, μετά από μια δύσκολη χρονιά στην τρίτη εθνική. Και κανονικότητα για τέτοιους συλλόγους είναι το όμορφο ποδόσφαιρο, οι αρκετές νίκες, μια θέση ψηλά στη βαθμολογία και γενικότερα η αίσθηση υπεροχής που μπορεί να δημιουργήσει στον κόσμο τα Σαββατοκύριακα, στα παιχνίδια.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Τάσο Κατσινόπουλο και τη διοίκηση, όχι μόνο για την εμπιστοσύνη που έδειξε, αλλά για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την καθημερινότητα αυτής της ομάδας. Μιλάμε για έναν άνθρωπο όπου η έννοια αγαπάω την ομάδα στην οποία προΐσταμαι και προεδρεύω, έχει τελείως προσωπική μορφή και είναι τόσο σπουδαία αυτή η προσωπική μορφή ενασχόλησης του συγκεκριμένου ανθρώπου με τον σύλλογο του Ταμυναϊκού, όπου κάνει τον καθένα από μας να αισθάνεται πάρα πολύ θετικά που είναι μέλος αυτής της ομάδας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου