Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Γ. Μπόκαρης: "Δίκαια φτάσαμε στον Τελικό, απέναντι σε έναν ισάξιο αντίπαλο"

Δηλώσεις του προπονητή της ομάδας νέων Άγιος Λουκάς/Σκύρος Γιώργου Μπόκαρη, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον Απόλλωνα Ερέτριας και την πρόκριση στον τελικό
του φετινού πρωταθλήματος νέων ‘Ποζίδης Κωνσταντίνος’ της ΕΠΣΕ.

"Καλησπέρα καταρχήν σ’ όλο τον κόσμο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη σημερινή νίκη και την πρόκριση στον τελικό. Ήταν πάλι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ισάξιους αντίπαλους, με πολύ σασπένς, με ανατροπές στο σκορ και ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Η Ερέτρια μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι από τη δικιά μας ομάδα. Ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ. Σιγά-σιγά βρήκαμε τα πατήματα μας στο γήπεδο. Συζητήσαμε στ’ αποδυτήρια, είπαμε πως το 1-0 είναι ένα σκορ το οποίο δεν λέει τίποτα, γιατί με ένα γκολ πηγαίναμε εμείς στον παράδεισο, όπως και έγινε. Καταφέραμε και ισοφαρίσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ότι μετά το δεκάλεπτο είχαμε την υπεροχή σαν ομάδα. Αρχίσαμε να φτάνουμε πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, μας βοηθήσανε πάρα πολύ και κάποιες αλλαγές που κάναμε, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Παρόλα αυτά, κόντρα στη ροή του αγώνα, κατάφερε η Ερέτρια και πέτυχε ένα γκολ με στημένη φάση. Από κει και πέρα είχαμε το ψυχικό σθενός, απ’ ότι φάνηκε. Ισοφαρίσαμε το παιχνίδι και διεκδικήσαμε και τη νίκη, την οποία τελικά καταφέραμε να την πάρουμε. Θεωρώ ότι δίκαια φτάνουμε στον τελικό, αντιμετωπίζοντας την Ερέτρια η οποία ήτανε μια πολύ καλή ομάδα, ένας ισάξιος αντίπαλος.

Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι του τελικού, ελπίζω να γίνει ένας καλός τελικός και η καλύτερη ομάδα να σηκώσει το κύπελλο. Δίκαια θεωρώ φτάνουν και οι δύο ομάδες εκεί. Εμείς και μια απ’ τις ομάδες του Ληλαντίου και της Ιστιαίας. Με τις πληροφορίες που έχουμε, ξέρουμε ότι είναι δύο πολύ καλές ομάδες. Όποια ομάδα φτάσει στον τελικό, σημαίνει ότι είναι παρά πολύ καλή ομάδα."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου