Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Στον Τελικό με διπλό οι Νέοι του Αγίου Λουκά/Σκύρου (pics)

Η ομάδα Άγιος Λουκάς/Σκύρος επικράτησε εκτός έδρας του Απόλλωνα Ερέτριας με 3-2 και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα, προκρίθηκε στον τελικό του φετινού
πρωταθλήματος νέων ‘Ποζίδης Κωνσταντίνος’ της ΕΠΣΕ. Το δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς ήταν και αυτό πολύ ωραίο, με συγκλονιστική εξέλιξη, ανάμεσα σε δύο ιδιαίτερα ταλαντούχες και ανταγωνιστικές ομάδες. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Τσαραντάνη στο 12ο λεπτό, με το 1-0 να είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο πέμπτο λεπτό της επανάληψης ο Γκότσης ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα Άγιος Λουκάς/Σκύρος, ενώ εννιά λεπτά αργότερα η ομάδα της Ερέτριας πήρε και πάλι το προβάδισμα με γκολ του Πετράκη.
Στο 60′ ο Απόλλων είχε δοκάρι με τον Κικίδη και οχτώ λεπτά είχαν και φιλοξενούμενοι δοκάρι με σουτ του Ευσταθίου. Η ομάδα του Γιώργου Μπόκαρη πίεσε για την ισοφάριση και τελικά στο 76ο λεπτό ο Γκότσης με δεύτερο προσωπικό τέρμα ισοφάρισε για την ομάδα του και στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης ο Καραμπίνης έκανε το 2-3 ‘σφραγίζοντας’ την πρόκριση για την ομάδα Άγιος Λουκάς/Σκύρος (το Σάββατο 18/5 θα μάθει τον αντίπαλο της στον τελικό, που θα προκύψει απ’ το ζευγάρι Ληλάντιο-Ιστιαία).

Με το συγκεκριμένο παιχνίδι εγκαινιάστηκε ο νέος χλοοτάπητας του γηπέδου της Ερέτριας, στο οποίο συνεχίζονται τα έργα ανακαίνισης στις εγκαταστάσεις του.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπακυριάκος-Βελέντζας-Νέγρης.
ΓΚΟΛ: 12′ Τσαραντάνης, 54′ Πετράκης-45′ & 76′ Γκότσης, 80′ Καραμπίνης.

Απόλλων Ερέτριας (Αντώνης Τσαραντάνης): Μητακίδης, Κιζερόπουλος (74′ Θέμελης Α.), Μπασινάς Θ. (58′ Θέμελης Δ.), Τρεγκάι, Πετράκης, Κιάκης (65′ Μπάρντι), Τσαραντάνης, Κικίδης, Παντελής, Αντζέλι, Τερζάκης.
Άγιος Λουκάς/Σκύρος (Γιώργος Μπόκαρης): Κιούσης, Ρέτσας, Τράκος, Φτούλης, Μανωλάκης, Λάμπρου (41′ Qatos), Ευσταθίου, Μεταξάς, Γιαγκίνης (58′ Kelai), Καραμπίνης, Γκότσης.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου