Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Β' ΕΠΣΕ (Γ' ΟΜΙΛΟΣ): Μιαούλης Φύλλων-Άγιος Λουκάς 1-1

Ο Μιαούλης Φύλλων αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Άγιο Λουκά, για την 21η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Β’ Τοπικής. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και είχαν δύο καλές στα πρώτα λεπτά, με Κιάτο (8′ σουτ που μπλόκαρε ο Θ. Καρβελάς) και Ριζογιάννη (10′: σουτ που έδιωξε σε κόρνερ ο Θ. Καρβελάς). 

Στο 11′ οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τελική τους με άστοχο πλασέ του Κατσαρή, με την ομάδα του Αγίου Λουκά να ανοίγει το σκορ στο 13′ με σουτ του Ν. Κιούση μέσα από την περιοχή, έχοντας εκμεταλλευτεί ‘αναμπουμπούλα’ στην αντίπαλη άμυνα.

 Ο Κ. Τρίκκας προσπάθησε στο 17′ να φέρει το ματς στην ισοπαλία με δυνατό σουτ εντός της περιοχής, με την μπάλα να κοντράρει σε σώματα αντιπάλων του και να φεύγει κόρνερ.

Τελικά στο 19′ έγινε το 1-1, με αυτογκόλ του Κελάι, στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα απ’ την περιοχή της ομάδας του. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν δύο ακόμη καλές στιγμές με Κ. Καρβελά (33′: σουτ ελάχιστα άουτ) και Κατσαρή (43′: κοντινό πλασέ που έφυγε ψηλά άουτ), με τους φιλοξενούμενους να έχουν με τη σειρά τους μια ευκαιρία στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με γυριστό σουτ του Ριζογιάννη, το οποίο απέκρουσε ο Θ. Καρβελάς, με την μπάλα στη συνέχεια να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι.

Αρκετά ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό το ματς και στην επανάληψη, με τον Θ. Καρβελά να αποκρούει στο ξεκίνημα σουτ του Ντούντι στο 48′ και στο 50′, όπως και εκείνο του Ν. Κιούση στο 52′, ενώ τρία λεπτά μετά το σουτ του Κιάτου έφυγε λίγο δίπλα απ’ το κάθετο δοκάρι. 

Απ’ τη μεριά τους οι παίκτες του Μιαούλη είχαν μια αξιόλογη προσπάθεια στο 73′ με γυριστό σουτ του Κ. Τρίκκα -έπειτα από πάσα του Κατσαρή- που όμως δεν κατέληξε στα δίχτυα. Πολύτιμος βαθμός για τους φιλοξενούμενους, που παρέμειναν σε θέση σίγουρης παραμονής, όμως στην τελευταία αγωνιστική θα χρειαστούν νίκη μέσα στην έδρα του Ερμήλιου για να είναι εξασφαλισμένοι.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χουλιαράς/Χασάνδρας-Γεωργαράς.

ΓΚΟΛ: 19′ Κελάι (αυτογκόλ)-13′ Ν. Κιούσης.


ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ (Γιάννης Μωυσιάδης): Θ. Καρβελάς, Καρατζής, Γ. Καρβελάς, Κ. Καρβελάς (55′ Μπαλωμένος), Α. Σαλεμάι, Γεωργίου, Κατσαρής, Μπούλιος (73′ Κακαβάς), Πόγκας, Α. Σελαμάι (51′ Π. Τρίκκας), Κ. Τρίκκας.

ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ (Δημήτρης Σκοντόβολος): Α. Πηλιχός, Γ. Πηλιχός, Τριτσώνης, Γκαρούτσος, Δημολιάνης, Μακρής (88′ Κοτολλάκου), Ριζογιάννης, Κελάι (81′ Κωτσής), Κιάτος, Κιούσης, Ντούντι (63′ Ρέτσας).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου