Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Β' ΕΠΣΕ (Γ' ΟΜΙΛΟΣ): Ερμήλιος-Άγιος Λουκάς 2-4

Ο Άγιος Λουκάς κέρδισε τον Ερμήλιο 4-2, για την 22η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Β’ Τοπικής. Νίκη ισοδύναμη με μια κατηγορία για τους φιλοξενούμενους, που κατάφεραν να παραμείνουν εκτός της τελευταίας βαθμολογικής τριάδας και να ανανεώσουν την παρουσία τους στη Β' ΕΠΣΕ.

 Άνοιξαν το σκορ στο 16′ με τον Κιάτο, με τους γηπεδούχους να έχουν τρία λεπτά νωρίτερα χαμένο πέναλτι με τον Γ. Μπασινά. Τελικά ο Ερμήλιος ισοφάρισε στο 21′ με τον Θ. Μπασινά, ο οποίος πέντε λεπτά μετά σκόραρε ξανά, ολοκληρώνοντας την ανατροπή στο σκορ. 

Στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης ο Γκαρούτσος ισοφάρισε (2-2) για τους φιλοξενούμενους (δεν τους έφτανε η ισοπαλία-αφού θα τους πέρναγε στη βαθμολογία ο Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου και θα πήγαιναν στα μπαράζ παραμονής), που με τη σειρά τους ανέτρεψαν το σκορ στο 70′, με τον Ντούντι να ‘γράφει’ το 2-3 και στο 78′ ‘σφράγισαν’ τη νίκη τους με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ν. Κιούση, που διαμόρφωσε το τελικό 2-4.


Για το παιχνίδι η ομάδα του Α.Ο.Αγίου Λουκά ανέφερε σε ανάρτηση της στην σελίδα του συλλόγου:

"<<Οι παρέες γράφουν ιστορία>>, αναφέρει η λαϊκή ρήση. Αν είναι αλήθεια, αυτή η παρέα έγραψε τη δικη της ιστορία, την κρισιμότερη στιγμή. Δεν έχει καμία αξία για τους γύρω, έχει όμως τεράστια για τα μέλη της.

Έτσι λοιπόν και γι’αυτά τα παιδιά, τα οποία πριν λίγο με τεράστια νίκη στην έδρα του Ερμήλιου (2-4) κράτησαν το σωματείο στην κατηγορία.

Άξιοι συγχαρητηρίων όσοι φέτος κατέθεσαν ψυχή και σώμα για την διασφάλιση της ύψιστης ιδέας του «λιγνιτωρύχου».

Τα δύσκολα πλέον είναι πίσω και το μέλλον αναμένεται καλύτερο."


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φώτης/Κωνστάντιος-Πριόνας

ΓΚΟΛ: 21′ & 26′ Θ. Μπασινάς-16′ Κιάτος, 50′ Γκαρούτσος, 70′ Ντούντι, 78′ Ν. Κιούσης.


ΕΡΜΗΛΙΟΣ (Δημήτρης Ερμήλιος): Δήμος, Φωτιάδης (67′ Σαββίδης), Μπανάσης, Α. Ελευθερίου, Στουραΐτης (67′ Ι. Βογιατζής), Καπατσούλιας (77′ Κ. Βογιατζής), Γ. Μπουρνάζος, Θ. Μπασινάς, Κ. Μπουρνάζος (80′ Βοϊλάκης), Πετράκης, Γ. Μπασινάς.

ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Α. Πηλιχός, Γ. Πηλιχός, Τριτσώνης (46′ Κωτσής), Γκαρούτσος, Δημολιάνης, Μακρής, Ριζογιάννης, Κιάτος, Κελάι, Ν. Κιούσης, Ντούντι (84′ Αντωνίου).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου