Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Σχολικοί αγώνες: Εμφατική πρόκριση! (ΕΠΑΛ Αλιβερίου-ΓΕΛ Στυλίδας 7-0)

Το ΕΠΑΛ Αλιβερίου κέρδισε στον μεγάλο τελικό της Στερεάς Ελλάδας το ΓΕΛ Στυλίδας, επικρατώντας με το ευρύ 7-0. Το ΕΠΑΛ Αλιβερίου κυριάρχησε στο παιχνίδι καθ’ όλη την διάρκεια του και έβαλε γερές βάσεις για την νίκη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. 

Μόλις στο 5′ η Γερογιάννη άνοιξε το σκορ για το σχολείο της, ενώ δύο λεπτά αργότερα η Μανδρουκάκη διπλασίασε τα τέρμα του λυκείου της Εύβοιας. Στην εκπνοή του πρώτου μέρους (35′), η Τσάλα έκανε το 3-0, ‘κλειδώνοντας’ ουσιαστικά την μεγάλη νίκη για το λύκειο της. Ίδιο το σκηνικό και στο β’ ημίχρονο, με το σχολείο του Αλιβερίου να πετυχαίνει γκολ στο πρώτο λεπτό της επανάληψης, με την Γερογιάννη, η οποία ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό της τέρμα. 

Στο 40′ η Σκανδάλη έκανε το 5-0, με την Γερογιάννη στο 51′ να σημειώνει χατ-τρικ και να κάνει το 6-0. Στο 60′ η Σκανδάλη ‘έγραψε’ το τελικό 7-0, σημειώνοντας παράλληλα και εκείνη το δεύτερο προσωπικό της τέρμα στην αναμέτρηση. 

Στην επόμενη φάση των σχολικών αγώνων τα κορίτσια του Αλιβερίου θα αντιμετωπίσουν στα Τρίκαλα την Τετάρτη 11/5 την πρωταθλήτρια ομάδα Θεσσαλίας.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κοτταρά – Κυριτσόπουλος/Παπακυριάκος.

ΓΚΟΛ: 5′ & 36′ & 51′ Γερογιάννη, 7′ Μανδρουκάκη, 35′ Τσάλα, 40′ & 60′ Σκανδάλη.


ΕΠΑΛ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: Καδδίτη, Ισούφ, Μπασούκου, Σκανδάλη, Γερογιάννη, Κοτολάκου, Μανδρουκάκη, Πανά, Τσάλα, Σταματάκου, Μιχελή. (Μπέγια, Πεταχτή, Αδάμ).

ΓΕΛ ΣΤΥΛΙΔΑΣ: Καραστάμου, Ζήση, Καντρίου, Καρακώστα, Καναπίτσα, Μανταβέλη, Σενέγια, Σούλε, Μπαμπαούση, Καρακώστα, Παπαστάμου. (Κοτοπουλή, Μπαμπαούση, Μπελτέγρη).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου