Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Α' ΕΣΚΑΣΕ: Κονίστρες-Αστέρας Αλιβερίου 50-44

Οι Κονίστρες πήραν τον…τελικό απέναντι στον Αστέρα Αλιβερίου με 50-44, έκαναν το 2-0 απέναντι στους αντιπάλους τους και πλέον την τελευταία αγωνιστική μέσα στο Σχηματάρι με αντίπαλο τον Πρωτέα θα παίξουν τον…μεγάλο τελικό της παραμονής στην Α' ΕΣΚΑΣΕ!

Οι Κονίστρες μετά το 6-9 υπέρ του Αστέρα, βρήκαν λύσεις στην επίθεση, καταφέρνοντας να ξεφύγουν ακόμα και με +8 (23-15 στο 13′), που ήταν και η μεγαλύτερη διαφορά!

Ο Αστέρας έκλισε την άμυνα του και κατάφερε να επιστρέψει στο ματς μειώνοντας σε 26-25 με τη λήξη του πρώτου μέρους!

Στη γ' περίοδο οι Κονίστρες πήραν και πάλι τον έλεγχο του αγώνα, έφτασαν σε μια διαφορά 5-8 πόντων που ήταν μεγάλη για ένα τόσο κλειστό ματς, φτάνοντας τελικά στη νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας με σκορ 50-44.


Για το παιχνίδι η ομάδα του Αστέρα Αλιβερίου ανέφερε σε ανάρτηση της στην σελίδα του συλλόγου:

"Μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος, η ομάδα μας αντιμετώπισε τον τυπικά γηπεδούχο Α.Ο. Κονιστρών στο κλειστό Αλιβερίου.

Πραγματικό ντέρμπι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με το πάθος να ξεχειλίζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σ'έναν αγώνα δίχως αύριο για τον ηττημένο. Τα παιδιά δεν κέρδισαν τη μάχη, αλλά αγωνίστηκαν και πάλεψαν για το στόχο της παραμονής στη κατηγορία για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά!

Τα λόγια περιττά για το κόσμο μας, που για άλλη μία φορά έδωσε βροντερό παρών και τεράστια ώθηση στην ομάδας μας!

Συγχαρητήρια σε όλους και ειδικά σε παίκτες και προπονητές των δύο ομάδων".


Διαιτητές: Ντάνος-Χαϊνά.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-10, 26-25, 41-33, 50-44.


Α.Ο.ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ (Ιμπέζα): Βασιλείου, Γιαννακάς, Ψαριανός 4, Καπέλος 4, Μιχόπουλος 2, Μπαλάφας Ι., Δημάς Χαρ. 5 (1), Δημάς Νικ. 11 (1), Αποστολίδης, Κανάκης 8, Μαντζάκος 16 (1).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ (Ρέτσας): Κουκουβάος 2, Πέππας, Βογιατζής, Καψούλης 14 (3), Βασιλείου, Γλάρος 2, Χρυσοσπάθης, Γανωτής 9, Ρέτσας, Τζουβάνας 6, Ιωάννου Ευστ. 5, Αχματιώτης 6 (2).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου