Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Α' ΕΣΚΑΣΕ: Αστέρας Αλιβερίου-Άρης Αμφίκλειας 56-65

Υπό διαφορετικές συνθήκες το σημερινό ματς στο Αλιβέρι μπορεί να ήταν και το ντέρμπι της χρονιάς, όμως μετά τα αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής, απέκτησε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς οι ήττες των δύο ομάδων τους έφεραν και μαθηματικά στη Β' ΕΣΚΑΣΕ.

Ο Άρης Αμφίκλειας πάντως, πήρε τη νίκη γοήτρου επικρατώντας με 65-56 κάνοντας το 2-0 απέναντι στην ομάδα του Αλιβερίου στα μεταξύ τους φετινά παιχνίδια.

Το ματς πάντως ήταν πολύ καλό, με ενδιαφέρον και διακυμάνσεις στο σκορ. Ο Αστέρας προηγήθηκε με 20-18 στο 10′ αλλά ο Άρης του β’ 10λεπτου ήταν κυρίαρχος για να προσπεράσει με 28-38.

Στη γ' περίοδο, με 6 πόντους του Βογιατζή και ένα καλάθι του Αχματιώτη, ο Αστέρας μείωσε το σκορ από 31-44 σε 39-44, ισοφάρισε λίγο αργότερα σε 46-46 (32′), αλλά και πάλι ο Άρης Αμφίκλειας πήρε τον έλεγχο του ματς, αύξησε τη διαφορά στο σκορ για να επικρατήσει τελικά με 56-65.

Από τον Αστέρα ξεχώρισε το δίδυμο Αχματιώτη και Σοφ. Βογιατζή, ενώ από τον Άρη Αμφίκλειας 5 παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων βοηθώντας την ομάδας τους να φτάσει στη νίκη.


Για το παιχνίδι η ομάδα του Αστέρα Αλιβερίου ανέφερε σε ανάρτηση της στην σελίδα του συλλόγου:

"Μόνο περηφάνεια......

Τίτλοι τέλους για το πρωτάθλημα Ανδρών της Α' ΕΣΚΑΣΕ. Η ομάδα μας αντιμετώπισε τον αξιόμαχο σύλλογο του Άρη Αμφίκλειας, σ'ένα όμορφο παιχνίδι που λίγες μέρες πριν, θεωρείτο από πολλούς ένα από τα ντέρμπι για παραμονή στη κατηγορία. Τα αποτέλεσματα όμως της προηγούμενης αγωνιστικής έδωσαν και για τις δύο ομάδες διαδικαστικό χαρακτήρα στην αναμέτρηση.

Παρόλα αυτά ολοκληρώσαμε το μαραθώνιο της κατηγορίας με ψηλά το κεφάλι, χωρίς λεονταρισμούς και πάνω απ'όλα με αξιοπρέπεια, στοιχεία που πρεσβεύουν το σύλλλογο μας καθόλη τη διαδρομή του.

Ευχόμαστε τα καλύτερα σε όλα τα σωματεία που είμασταν αντίπαλοι μόνο εντός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο κόσμο που μας στήριξε απίστευτα σε όλη τη σεζόν, αλλά και στους χορηγούς που στάθηκαν δίπλα μας!

Ειδική μνεία φυσικά στους αθλητές και προπονητές μας!!!

Του χρόνου και πάλι μαζί πιο.......δυνατοί!!!"


Διαιτητές: Χουγιάζος-Κατσέλη.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-18, 28-38, 41-46, 56-65.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ (Ρέτσας-Καραμάνος): Πέππας, Γλάρος 3, Βασιλείου 4, Καψούλης 4, Χρυσοσπάθης, Βογιατζής 20 (1), Ρέτσας 2, Αχματιώτης 21 (5), Τζουβάνας 2.

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (Μώρος): Χαρατσής 10 (1), Ποζιός 3 (1), Μώρος, Μιχέλης 11, Βουρτζούμης 15 (1), Τσεκούρας 10 (1), Κουρέπης 2, Καστάνας 14 (2).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου