Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Κ12 ΕΠΣΕ (Δ' ΟΜΙΛΟΣ): Όλυμπος Γυμνού-Άγιος Λουκάς 2-6

Ο Άγιος Λουκάς κέρδισε στο Γυμνό τον Όλυμπο 6-2, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της τέταρτης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου του πρωταθλήματος Κ12 "Αγριόδημος Ιωάννης" της ΕΠΣΕ. Ο Πάλλης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο ένατο λεπτό και στο επόμενο ο Κοκκάλας ισοφάρισε. 

Ο Λαλιώτης έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Άγιο Λουκά στο 28′ και τέσσερα λεπτά μετά ο Πάλλης σκόραρε ξανά κάνοντας το 1-3, ενώ στο 44′ έκανε χατ-τρικ και το σκορ 1-4. Στο 48′ ο Μαχμουτάι σημείωσε το πέμπτο γκολ των φιλοξενούμενων, με τον Κοκκάλα δέκα λεπτά μετά να μειώνει 2-5, ενώ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Ν. Δημολιάνης διαμόρφωσε το τελικό 2-6.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κηρύκος.

ΓΚΟΛ: 10′ Κοκκάλας, 58′ Βλάχος-9′ & 32′ & 44′ Πάλλης, 28′ Λαλιώτης, 48′ Μαχμουτάι, 60′ Ν. Δημολιάνης.


ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ (Δημήτρης Μπούρικας): Ντούρμας, Σασσάνης, Τσόκος, Κιούσης, Μπουρδάρας, Βλάχος, Νάτσος, Κατσής, Κοκκάλας. (Κ. Τσούμαρης, Μ. Καρλατήρας, Κοντογιάννηςς, Β. Κοτρογιάννης, Μπιμπίκας, Ν. Κοτρογιάννης).

ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ (Γιώργος Μπόκαρης): Παπαγεωργίου, Κάργας, Αλέξης, Α. Δημολιάνης, Ν. Δημολιάνης, Μαχμουτάι, Γιαγκίνης, Πάλλης, Πέτρου. (Λαλιώτης, Κομίτσι, Μπόκαρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου