Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Ταμυναϊκός: Ικανοποίηση για την περσινή σεζόν στη ΓΣ-συνεχίζει ο Τ. Κατσινόπουλος στην προεδρία

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 31/5 η ετήσια γενική συνέλευση του Ταμυναϊκού, στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου, ενόψει της επερχόμενης εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, που κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15/6.

Η γενική συνέλευση της ομάδας του Αλιβερίου πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, με τους διοικούντες να δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι για την αγωνιστική πορεία και εικόνα της ομάδας τους την περασμένη αγωνιστική περίοδο, με τον Ταμυναϊκό να χάνει στις λεπτομέρειες το πρωτάθλημα, έχοντας κάνει το ‘2 στα 2′ απέναντι στον ΑΟ Χαλκίς, που τελικά αναδείχτηκε πρωταθλητής, στοιχείο στο οποίο στάθηκαν μέλη του συλλόγου που πήραν τον λόγο. Άπαντες συμφώνησαν πως η απόδοση του Ταμυναϊκού κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, βασιζόμενη σε κορμό εντόπιων ποδοσφαιριστών, στον οποίο μπορεί να στηριχθεί η ομάδα τους και τα επόμενα χρόνια.

Ο Τάσος Κατσινόπουλος, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του, εξέφρασε και εκείνος την ικανοποίηση του για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, κάνοντας γνωστό ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος για το ΔΣ, συνεχίζοντας για ακόμη μια διετία στην προεδρία του συλλόγου. Στόχος για τη νέα περίοδο θα είναι και πάλι η ομάδα του να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, κάνοντας πρωταθλητισμό και κυνηγώντας ακόμη και την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες, χωρίς ν’ αλλάξει η φιλοσοφία και το μοντέλο στο οποίο βαδίζει τα τελευταία χρόνια ο Ταμυναϊκός.

Όλα δείχνουν ότι ο Βαγγέλης Ντόβολης θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία, όπως και σχεδόν το σύνολο του έμψυχου δυναμικού, στο οποίο θα γίνουν μικρές προσθαφαιρέσεις. Μετά το  πέρας των εκλογών το νέο διοικητικό συμβούλιο θα κινηθεί άμεσα τόσο και για το θέμα του προπονητή, όσο και του ρόστερ, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα η ομάδα του Αλιβερίου να είναι έτοιμη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Τέθηκαν και συζητήθηκαν ακόμη διάφορα άλλα ζητήματα σχετικά με την ομάδα (γηπεδικές εγκαταστάσεις, τμήματα υποδομών, κτλ), με τη ΓΣ να ολοκληρώνεται με χαμόγελα και χειροκροτήματα και σε κλίμα αισιοδοξίας για ανάλογη και ακόμη καλύτερη αγωνιστική συνέχεια του Ταμυναϊκού τη νέα σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου