Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

1η Διασχολική ποδηλατοβόλτα των Δημοτικών Σχολείων Αλιβερίου

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η "1η διασχολική ποδηλατοβόλτα Δημοτικών Σχολείων Αλιβερίου" την Κυριακή 29 Μαΐου 2022, που συνδιοργάνωσαν οι τρεις σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων των τριών δημοτικών σχολείων Αλιβερίου, του 1ου, 2ου & 3ου.

Μικροί και μεγάλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των τριων συλλόγων και πήραν τα ποδήλατα, τα κράνη τους και ακολούθησαν μια διαδρομή περίπου 5 χιλιομέτρων με αφετηρία και τερματισμό την παραλία "Ρίφι". Εκεί τους περίμεναν φρούτα, νερό και μια έκπληξη: μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά μετάλλια, κάτι που ενίσχυσε ακόμη περισσότερο τη χαρά και την ευχαρίστηση από τη συμμετοχή τους στη διασυλλογική δράση.


Αναλυτικά το ενημερωτικό κείμενο των οργανωτών

" Διασχολική ποδηλατοβόλτα: ο επίλογος…

Η Πρώτη Διασχολική Ποδηλατοβόλτα των δημοτικών σχολείων Αλιβερίου είναι γεγονός.

Την Κυριακή 29 Μαΐου οι μικροί μας μαθητές έβαλαν τα αθλητικά τους ρούχα, πήραν τα ποδήλατα, και φυσικά τα κράνη τους, και στις 10.00 π.μ. έφτασαν στο Ρίφι (στον παραλιακό δρόμο του Αλιβερίου), μαζί με τους γονείς τους, για να απολαύσουν την πρώτη Διασχολική Ποδηλατοβόλτα, με τους συμμαθητές τους. Οι τρεις Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων με πολλή αγάπη, οργάνωσαν την όμορφη αυτή ποδηλατοβόλτα, με σκοπό να φέρουν σε επαφή τους μαθητές των τριών σχολείων αλλά και να ενισχύσουν την αγάπη των παιδιών για το ποδήλατο. 

Εξ αρχής στο πλευρό μας στάθηκε ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου και ιδιαίτερα ο κύριος Νίκος Μπαράκος τον οποίο και θερμά ευχαριστούμε. Επίσης, την προσπάθεια στήριξαν το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, το Λιμεναρχείο Αλιβερίου αλλά και η Ομάδα Διάσωσης Εύβοιας S.A.R. 312 που βοήθησε στην διεξαγωγή  της ποδηλατοβόλτας μας με ασφάλεια. Στο πλευρό μας είχαμε και τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρυστίας «Άνεμο» που συνέβαλλε στην ορθή οργάνωση της δράσης αλλά και οδήγησε τους μικρούς μας μαθητές στη βόλτα τους.

Στο τέλος της δράσης, τους μικρούς μας φίλους τους περίμενε μια έκπληξη που ενίσχυσε ακόμη περισσότερο τη χαρά και την ευχαρίστηση από τη συμμετοχή τους στη διασυλλογική δράση. Στον τερματισμό, εκτός από τα παγωμένα νερά και τις μπανάνες, μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά μετάλλια.

Ως διοργανωτές υποσχόμαστε πως θα προσπαθήσουμε να καθιερώσουμε την ποδηλατοβόλτα μας!!!

Ραντεβού του χρόνου!!! "












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου