Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΥΠΑΤΟ 1-0: Ο Μώρος ...κρέμασε τον αντίπαλο γκολκίπερ

Ο Ταμυναϊκός επιβεβαίωσε τη δυναμική του εχθές 24/8 επικρατώντας με 1-0 του ΑΟ Υπάτου σε φιλικό που έγινε στο Αλιβέρι. Μεγαλύτερη σημασία για τον Ταμυναϊκό δεν έχει τόσο η νίκη, όσο η εμφάνιση (φιλικό ήταν άλλωστε), καθώς οι γηπεδούχοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο της Γ' Εθνικής, με τον Γιάννη Μώρο να κρίνει την αναμέτρηση με ένα γκολ στο 70'.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, χωρίς όμως μεγάλη αξιοσημείωτη δραστηριότητα μπροστά στις δυο εστίες και με αρκετές δυνατές μονομαχίες, με την ομάδα του Αλιβερίου να έχει στο δεύτερο λεπτό μια καλή στιγμή με σουτ λίγο έξω απ’ τη μεγάλη περιοχή του Σταματούκου, με τον Διαμαντή να αποκρούει με το ένα χέρι, παραχωρώντας κόρνερ. 

Ίδια η εικόνα του αγώνα και στην επανάληψη, με τον Ταμυναϊκό να καταφέρνει στο 68′ να ανοίξει το σκορ με τον Μώρο, ο χαρισματικός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος του αντίπαλου γκολκίπερ και τον "κρέμασε", διαμορφώνοντας το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν στα τελευταία λεπτά για την ισοφάριση, έχοντας μια καλή στιγμή στο 82′ με τον Ευβοιώτη Σπηλιώτη (από πάσα του Μπουντόπουλου) να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ με τον Μωραΐτη, που απέκρουσε, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκάτσος/Δάλλας-Κοντογιαννίδης.

ΓΚΟΛ: 70′ Μώρος.


ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Ζωντός, Δήμου, Τσολάκος, Καρατζάς, Φωτιάς, Πέππας, Σταματούκος, Ντόβολης, Μπράχα, Ποδαράς, Τρεπεκλής. (Τσούμαρης, Β. Αναστασίου, Μώρος, Μωραΐτης, Αντζέλι, Μανδράκας, Πέππας, Πιλάτης, Ντούρμας).

ΥΠΑΤΟ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Διαμαντής, Κυπραίος, Καλαντζής, Τόμας, Μήτσης, Γλυνός, Αλμπάνης, Τσιτσάνης, Βαρουξάκης, Λάουρεν, Αράπι. (Ντράγκας, Σταγάκης, Τσιάτρης, Γερογιάννης, Πολύζος, Σπηλιώτης, Ποτουρίδης, Μπουντόπουλος, Θεοδωρόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου