Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Τουρνουά "Νίκος Δαφνής": Στην πρώτη θέση ο Ταμυναϊκός

Ο Απόλλων Ερέτριας διοργάνωσε για πρώτη φορά τουρνουά στη μνήμη του -αείμνηστου παράγοντα του και μέλους του ΔΣ της ΕΠΣΕ- Νίκου Δαφνή, με τη συμμετοχή και των ομάδων του Ολύμπου Γυμνού και του Ταμυναϊκού.

Η ομάδα του Αλιβερίου κατέκτησε την πρώτη θέση, κερδίζοντας 3-0 τον Όλυμπο Γυμνού και 3-1 τον Απόλλωνα Ερέτριας. Στο τρίτο 45λεπτης -όπως και τα άλλα δύο- διάρκειας ματς, Απόλλωνας Ερέτριας και Όλυμπος Γυμνού, έμειναν στη ‘λευκή’ ισοπαλία. 

Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με σύντομο χαιρετισμό του προέδρου της ΕΠΣΕ Γιάννη Ρέτσα (το παρών απ’ το ΔΣ της ‘Ένωσης’ έδωσε και ο γενικός γραμματέας Γιώργος Πίσχινας), μιλώντας για τον αείμνηστο φίλο και συνεργάτη του, και με τις απονομές αναμνηστικών κυπέλλων στις ομάδες και τιμητικού επάθλου σε μέλη της οικογένειας του Νίκου Δαφνή. Τους αγώνες διαιτήτευσαν οι Παπακυριάκος-Δελχάς-Δάλλας.

Με τον Ταμυναϊκό του Βαγγέλη Ντόβολη αγωνίστηκαν οι: Ζωντός, Πόγκας, Δήμου, Β. Αναστασίου, Φωτιάς, Αντζέλι, Ντούρμας, Τρεπεκλής, Μπράχα, Μώρος, Κ. Πέππας, Γ. Πέππας, Ποδαράς, Ντόβολης, Χ. Τσούμαρης.

Με τον Απόλλωνα Ερέτριας του Τάσου Ταυταρίδη έπαιξαν οι: Παν. Μπασινάς, Θ. Συκάς, Λ. Κιάκης, Σ. Μήτρου, Βράκας, Μολές, Λεβάκης, Σκυριανός, Τάγκας, Μέτσιο, Θανάσι. (Αλάμαρας, Μπαλάκας, Ντερβίσι, Πρ. Μπασινάς, Ι. Μήτρου, Λίτλιγγερ, Κουσερής, Πανίδης, Γ. Κιάκης).

Με τον Όλυμπο Γυμνού του Γιάννη Φούρλη συμμετείχαν οι: Γιαννούλης, Κοντογιάννης, Τσούμαρης, Καρκαλής, Μωραΐτης, Πουλιπούλης, Τοπάλι, Κοκκάλας, Μπαρώτας, Α. Τσούμαρης. (Ρουμπής, Βλάχος, Μητρολιός, Δεληγιάννης, Σπυράκης, Αργύρης, Παρασκευάς).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 0-0: Παιχνίδι κέντρου και χωρίς αξιομνημόνευτες φάσεις, που φυσιολογικά ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 0-3: Οι Αλιβεριώτες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων απ’ το ξεκίνημα του 45λεπτου, φτάνοντας σε άνετη επικράτηση, με πρωταγωνιστή τον Μώρο. Μετά από σέντρα του Κ. Πέππα άνοιξε το σκορ στο 18′ και στο 32′ αξιοποίησε πάσα του Μπράχα και με πλασέ έκανε το 0-2. Δύο λεπτά μετά με σουτ μέρα απ’ την περιοχή έκανε το τελικό 0-3, πετυχαίνοντας χατ-τρικ.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 3-1: Πιθανότατα το πιο ενδιαφέρον και ποιοτικό ματς του τουρνουά. Ο Τσούμαρης με κεφαλιά -αξιοποίησε κόρνερ του Μώρου- και άνοιξε το σκορ στο ένατο λεπτό και ένα πεντάλεπτο αργότερα, σκόραρε ξανά, σπρώχνοντας από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από ‘σκαφτό’ σουτ του Μώρου στο οριζόντιο δοκάρι. 

Οι "Απολλωνιστές" προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση και τελικά με ατομική προσπάθεια και σουτ του Θανάσι μείωσαν 2-1 στο 26′. Ο Μπράχα "σφράγισε" τη νίκη για την ομάδα του Αλιβερίου, διαμορφώνοντας στο 39′ το τελικό 3-1.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου