Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Θύελλα Ραφήνας-Ταμυναϊκός 2-0

Ο Ταμυναϊκός έχασε στη Ραφήνα απ’ την τοπική Θύελλα 2-0, στο πρώτο φιλικό του προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Η ομάδα του Αλιβερίου στάθηκε ανταγωνιστικά απέναντι σε αντίπαλο εθνικών κατηγοριών (Γ' Εθνική), έχοντας -ειδικά στο πρώτο ημίχρονο- αξιόλογη αγωνιστική παρουσία. 

Μάλιστα στο 25′ οι Αλιβεριώτες είχαν μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν, με τον Σταματούκο να ξεπερνά και τον αντίπαλο πορτιέρο και να πλασάρει, με αμυνόμενο να διώχνει την μπάλα λίγο πριν αυτή περάσει την γραμμή του τέρματος. Απ’ την πλευρά τους οι γηπεδούχοι είχαν και αυτοί μια καλή στιγμή, στο 40′, με τον Ζωντό να σταματά τελική προσπάθεια αντίπαλου του, σε φάση τετ-α-τετ. 

Στην επανάληψη ο Βαγγέλης Ντόβολης έδωσε χρόνο συμμετοχής στο σύνολο του ρόστερ που είχε στη διάθεση του. Τελικά η ομάδα της Ραφήνας άνοιξε το σκορ στο 57′ με πέναλτι (καταλογίστηκε ‘χέρι’ στον Τσολάκο), ενώ στο 89′ διαμορφώθηκε το τελικό 2-0. 

Στην προηγούμενη φάση ο Ταμυναϊκός είχε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει με ωραία κεφαλιά του Τσούμαρη, που έδιωξαν σωτήρια πάνω στη γραμμή του τέρματος οι αμυνόμενοι.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Ζωντός, Δήμου, Τσολάκος, Φωτιάς, Β. Αναστασίου, Γ. Πέππας, Σταματούκος, Ντόβολης, Μπράχα, Ποδαράς, Τρεπεκλής. (Τσούμαρης, Καρατζάς, Μώρος, Κιούσης, Μανδράκας, Πιλάτης, Κατσαρής, Αντζέλι, Ντούρμας, Πόγκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου