Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Β. Ντόβολης: "Να διεκδικήσει ο Ταμυναϊκός αυτό που του αξίζει"

Δηλώσεις του προπονητή του Ταμυναϊκού Βαγγέλη Ντόβολη στο eviasports.gr, στην έναρξη προετοιμασίας της ομάδας του, της Δευτέρας 1/8. 

Για το νέο πρωτάθλημα της Α' Τοπικής και τους στόχους της ομάδας του: "Καταρχήν να ευχηθούμε καλή χρονιά και υγεία, σε όλο τον κόσμο ο οποίος ασχολείται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά το φετινό πρωτάθλημα θέλω να πιστεύω ότι θα είναι ίσως το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων. Και ένας από τους σημαντικότερους λόγους που θα είναι τόσο καλό το πρωτάθλημα είναι ότι δεν θα έχουμε ομάδα στη Γ' Εθνική και οι ποδοσφαιριστές αυτοί οι οποίοι θα μπορούσαν να στηρίξουν άνετα μια ομάδα σ’ αυτή την κατηγορία έχουν επανδρώσει αρκετές ομάδες στο α' τοπικό.

Από τη δική μας πλευρά, όταν μια ομάδα καταλήγει την προηγούμενη σεζόν στη δεύτερη θέση, αυτό που έχει σαν στόχο τη φετινή χρονιά είναι να πάει το δυνατόν καλύτερα. Και το δυνατόν καλύτερα καταλαβαίνετε ότι είναι να διεκδικήσει -επί ίσοις όροις με ομάδες οι οποίες στη συγκεκριμένη φάση έχουν ενισχυθεί παρά πολύ- αυτό που της αξίζει. 

Πιστεύω ότι θα γίνει -όπως είπα- καλό πρωτάθλημα, άρα είμαστε σε αναμονή για να δούμε στους αγωνιστικούς χώρους όλα αυτά που λέμε".

Για την παρουσία παιχτών στην προετοιμασία του Ταμυναϊκού, που δεν έχει ολοκληρωθεί επίσημα η μεταγραφή τους και γενικότερα για το ρόστερ της ομάδας του: "Κάποια παιδιά έχουν έρθει στην ομάδα και βλέποντας στην πορεία κατά πόσο και τα ίδια έχουν τη δυνατότητα -λόγω εργασίας- να το στηρίξουνε, θα ακολουθήσουνε την ομάδα. 

Το ρόστερ ως επί το πλείστον έχει κλείσει. Έχουμε κάνει τις επιλογές αυτές που χρειαζόταν η ομάδα για να ενισχυθεί. Αν θα χρειαστεί οτιδήποτε θα πρέπει να ‘ναι εξαιρετικό, για να μπει σ’ αυτό που έχουμε".

Για το νοτιοευβοιώτικο ποδόσφαιρο και τον Ταμυναϊκό: ‘Ταλέντο υπάρχει αρκετό σε όλη την Εύβοια και αυτό είναι αποδεδειγμένο. Το θέμα είναι ότι μετά από κάποια φάση, τα παιδιά δεν έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν να στηρίζουν αυτό το κομμάτι, γιατί προέχει γι’ αυτούς και τις οικογένειες τους η επαγγελματική τους αποκατάσταση. Και το ποδόσφαιρο στη φάση αυτή για τους περισσότερους δεν έχει επαγγελματική αποκατάσταση. 

Άρα συνεπώς κοιτάνε οι οικογένειες να περάσουν τα παιδιά τους σε σχολές και να βρούνε στην πορεία τον δρόμο τους. 

Εντάξει, αυτός είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας, παρόλο που σας είπα ότι υπάρχει πολύ ταλέντο για να στηριχτούν οι ομάδες της περιοχής και παράλληλα να στηριχτεί και ο Ταμυναϊκός, ο οποίος για τη Νότια Εύβοια είναι αυτό που λέμε η μεγάλη ομάδα της περιοχής".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου