Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

SUPER LEAGUE: Δύο Ευβοιώτες ...σόκαραν την ΑΕΚ στη Ριζούπολη

Ο Βόλος σόκαρε το βράδυ του Σαββάτου την ΑΕΚ επικρατώντας με 1-0 στη Ριζούπολη για τη 2η αγωνιστική της Super League. Αρχηγός και ψυχή της ομάδας της Μαγνησίας είναι ο Τάσος Τσοκάνης από τη Μακρυμάλλη Εύβοιας, ο οποίος ...όργωσε τη Ριζούπολη, ήταν πανταχού παρόν ανασταλτικά για τους φιλοξενούμενους και κατά κοινή ομολογία έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι, σκοράροντας μάλιστα στο φινάλε για το 0-2, αλλά το γκολ ακυρώθηκε, καθώς στην αρχή της φάσης, παίκτης του Βόλου υποδείχθηκε -μέσω Var- οριακά οφσάιντ πριν γίνει η ασίστ στον Τσοκάνη (στις φωτό, ο Τάσος Τσοκάνης με το περιβραχιόνιο του "κάπτεν").

Η μεγάλη έκπληξη, όμως, στην 11αδα του Βόλου ήταν η παρουσία του νεαρού νοτιοευβοιώτη Δημήτρη Μεταξά, ο οποίος ξεκίνησε βασικός, ανταποκρίθηκε στον απόλυτο βαθμό στα καθήκοντά του κόντρα σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ και έγινε αλλαγή στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου, λόγω κόπωσης, ενώ είχε και κίτρινη κάρτα.

Ο Μεταξάς έκανε τα πρώτα του βήματα στον Αγιο Λουκά, αγωνίστηκε στον Ταμυναϊκό και πλέον σε ηλικία μόλις 19 ετών φιγουράρει στο μεγάλο επαγγελματικό πρωτάθλημα της χώρας (στη φωτό αριστερά τρέχει να μαρκάρει τον Αραούχο σε στιγμιότυπο από το χθεσινοβραδινό παιχνίδι).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου