Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Β. Καρατζάς: "Να ευχαριστιόμαστε και να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι"

Δηλώσεις στο eviasports.gr του ποδοσφαιριστή του Ταμυναϊκού Βασίλη Καρατζά, στην έναρξη προετοιμασίας της ομάδας του, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1/8. 

Οι εντυπώσεις του απ’ την περσινή σεζόν και οι εκτιμήσεις του για τη νέα: ‘Μας άφησε, η αλήθεια είναι, μια πικρία το περσινό φινάλε της σεζόν. Παρόλα αυτά εμείς μείναμε ευχαριστημένοι με την απόδοση μας, με την παρουσία μας σε όλα τα παιχνίδια.

Ξεκινάει ένα καινούργιο κεφάλαιο, μια καινούργια σεζόν, έχουμε κάνει και κάποιες μεταγραφές. Το παν είναι, πρώτα απ’ όλα, να είμαστε υγιείς κι εμείς και όλα τα παιδιά από όλες τις άλλες ομάδες, σαν ομάδα να μπαίνουμε να ευχαριστιόμαστε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όπως είπε και ο κόουτς, να μπαίνουμε να τα δίνουμε όλα, για να βγαίνουμε απ’ το γήπεδο νιώθοντας ότι πραγματικά έχουμε προσπαθήσει, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα.

Η ομάδα καλώς ή κακώς θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν λέμε ότι θα πάμε για πρωτάθλημα, λέμε ότι θα πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, να βελτιωνόμαστε, όπως δηλαδή λέγαμε και πέρσι. Εντάξει κάποια στιγμή όσο πλησιάζεις προς την κορυφή, αναγκαστικά μετά κυνηγάς τον στόχο. Ελπίζω και εύχομαι να πάμε έτσι φέτος’.

Για το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΕ 2022-23: ‘Νομίζω, το ‘χω πει και πιο παλιά, το ερασιτεχνικό ευβοϊκό ποδόσφαιρο είναι πολύ ανταγωνιστικό, ειδικά στην α’ κατηγορία και νομίζω ότι και φέτος θα είναι το ίδιο ανταγωνιστικό, όχι μόνο στις θέσεις κορυφής, γενικά όλες οι ομάδες θα είναι καλές, εγώ αυτό νομίζω. Θα αργήσουμε κάποιες ομάδες να ξεχωρίσουμε, αλλά νομίζω ότι είναι 4-5 ομάδες οι οποίες θα είναι από τις πολύ καλές ομάδες και το πρωτάθλημα όπως και δήποτε εγώ πιστεύω θα ‘ναι ανταγωνιστικό, όπως και να ‘χει. Γιατί έχουνε όλες οι ομάδες ενισχυθεί με καλούς παίχτες και θα είναι όπως ήταν πέρσι, μπορεί να πάνε κι άλλες ομάδες, μπορεί να μην είναι 2-3 όπως ήταν πέρσι, μπορεί να ‘ναι και παραπάνω. Και αυτό είναι καλό. Είναι καλό και για τους φιλάθλους, είναι καλό και για εμάς, είναι καλό γενικά για το ποδόσφαιρο’.

Οι ευχές του για τη νέα σεζόν: ‘Να ευχηθώ να έχουνε υγεία όλοι οι ποδοσφαιριστές, όλων των ομάδων και να έχουμε ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό, να ‘ρχονται οι φίλαθλοι στο γήπεδο, να ευχαριστιούνται όλα τα παιχνίδια που βλέπουνε και υγεία πάνω απ’ όλα, το ξαναλέω, γιατί αυτό μετράει και ο καλύτερος ας κερδίσει το πρωτάθλημα’.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου