Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Τουρνουά "Νίκος Κούκης": Στην κορυφή ο Ταμυναϊκός!

Για ακόμη μια χρονιά ο ΑΟ Αυλωναρίου τίμησε τον αείμνηστο ιδρυτή και πρόεδρο του Νίκο Κούκη, διοργανώνοντας για δωδέκατη φορά τουρνουά αφιερωμένο στη μνήμη του, με τη συμμετοχή φέτος -εκτός απ’ τους διοργανωτές- και των ομάδων του Ταμυναϊκού και της Καρύστου.

Η ομάδα του Αλιβερίου κατέκτησε το τουρνουά, επικρατώντας 3-0 της Καρύστου και 2-1 του Αυλωναρίου. Στο άλλο ματς του τουρνουά ο ΑΟΑ επικράτησε του ΑΟΚ 1-0. Το παρών -μεταξύ άλλων- έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Ρέτσας, ο βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης, o ιατρός και Πρόεδρος Δ.Σ. δήμου Κύμης-Αλιβερίου κ. Γιώργος Ζέρβας κ.α..

Για τον Ταμυναϊκό του Βαγγέλη Ντόβολη αγωνίστηκαν οι:

Ζωντός, Δήμου, Τσολάκος, Καρατζάς, Φωτιάς, Κατσαρής, Σταματούκος, Ντόβολης, Μπράχα, Μώρος, Γ. Πέππας, Τσούμαρης, Ντούρμας, Πόγκας, Κιούσης, Παρασκευάς, Κ. Πέππας, Αντζέλι, Ποδαράς.

Για το Αυλωνάρι του Γιάννη Μπασούκου έπαιξαν οι:

Κελάι, Μαστροκώστας, Ανδρέου, Τριανταφύλλου, Ξυράφης, Ντραγκότι, Κολάκου, Γλυκός, Κοκκάλας, Γκιούλι, Μπασούκος, Βογιατζής, Καρβουνιάρης, Γ. Κούκης, Ν. Κούκης, Α. Μπάρδι, Καράπας.

Για την Κάρυστο του Νίκου Κιαπέκου (δεν βρίσκονταν στην αποστολή οι εκ των Αθηνών ποδοσφαιριστές του) πήραν χρόνο συμμετοχής οι:

Παν. Ραβιόλος, Καπόλος, Θάτσι, Παπασταματίου, Περ. Ραβιόλος, Αστηθάς, Σακελλαρίου, Κονόμι, Γκιλπάθης, Καράβολας, Σπανός, Κούρτης, Μοσχώβης.


Τους αγώνες (διάρκειας ημιχρόνου 45 λεπτών) διαιτήτευσαν οι Παπακυριάκος-Κηρύκος-Ντόβολης Ι.


Αυλωνάρι-Κάρυστος 1-0: Οι φιλοξενούμενοι είχαν στο 7′ οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά του Γκιλπάθη απ’ το ύψος του πέναλτι, με τον ΑΟΑ μετά το πρώτο δεκάλεπτο να παίρνει τα ‘ηνία’. Αρχικά ‘απάντησε’ στο 22′ με πλασέ του Γκιούλι στο δοκάρι. Πέντε λεπτά μετά είχε ένα καλό μακρινό σουτ με τον Ντραγκότι (έδιωξε σε κόρνερ ο Ραβιόλος αποκρούοντας εντυπωσιακά) και ακόμη 1-2 αξιόλογες τελικές, για να φτάσουμε στο 36′ οπότε και ο Κοκκάλας με σουτ λίγο μέσα απ’ την περιοχή σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.


Κάρυστος-Ταμυναϊκός 0-3: Ο Ταμυναϊκός είχε την υπεροχή απ’ τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Άνοιξε το σκορ στο 21′ με κεφαλιά του Φωτιά απ’ το ύψος της μικρής περιοχής, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μώρου. Με αυτογκόλ του Περ. Ραβιόλου (έπειτα από σουτ του Δήμου) έγινε το 0-2, ενώ στο 39′ ο Ντόβολης με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-3.


Ταμυναϊκός-Αυλωνάρι 2-1: Αρκετά ανταγωνιστικό το ματς, που έκρινε τον νικητή του τουρνουά. Ο Ταμυναϊκός άνοιξε το σκορ στο 28′, όταν ο Καρατζάς με ωραία πάσα βρήκε μέσα στην περιοχή τον Ντούρμα, που μετά το πρώτο του σουτ που απέκρουσε ο Κελάι, κέρδισε τις κόντρες και σχεδόν μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα. 

Με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ απ’ το πλάι ο Μπασούκος ισοφάρισε για τον ΑΟΑ, με την ομάδα του Αλιβερίου να παίρνει τελικά τη νίκη, χάρις σε τέρμα του Τσούμαρη (έπειτα από γύρισμα-ασίστ του Ποδαρά), με σουτ με τη μία, που έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο κάθετο δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου