Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

Είχε έρθει στη Χαλκίδα για αγώνες ο 17χρονος που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο

Τραγική κατάληξη είχε η βουτιά για ψαροντούφεκο τον 15αύγουστο για έναν 17χρονο στην Κάλυμνο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή Θέρμα. Πρόκειται για τον Μανώλη Σουσαφίρη. Λουόμενος ειδοποίησε το λιμενικό το οποίο κινητοποιήθηκε άμεσα, ενώ στον εντοπισμό του άτυχου νέου, συνέδραμε ιδιώτης δύτης, που τον εντόπισε και τον ανέσυρε στην επιφάνεια χωρίς τις αισθήσεις του.

Μεταφέρθηκε στο λιμάνι και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο 17χρονος ήταν κολυμβητής και πριν ένα χρόνο είχε συμμετάσχει σε αγώνες στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας (στη φωτό με φόντο με το κολυμβητήριο της πόλης).

Στους ίδιους αγώνες είχαν πάρει μέρος και αθλητές του ΝΟ Αλιβερίου.

Ο πρόεδρος του ΝΟ Αλιβερίου Προκόπης Αλέξης ανέφερε χαρακτηριστικά για το τραγικό γεγονός:

 "Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, δυστυχώς, δεν μπορείς να πεις πολλά, "κουράγιο" στους γονείς, εξαιρετικό παιδί μόλις 17 χρονών, πέρσι ήταν και στο πρωτάθλημα στην Χαλκίδα. Το παιδί διενεργούσε υποβρύχια ερασιτεχνική αλιεία".

Ο Φιλαθλητικός Καλύμνου ανέφερε για τον Αθλητή του:

"Η αθλητική οικογένεια του Φιλαθλητικού Καλύμνου εκφράζει βαθιά θλίψη για τον απροσδόκητο θάνατο του αγαπημένου μας κολυμβητή  Μανώλη Σουσαφίρη.

Ο Μανώλης μας, ένα παιδί 17 ετών με όνειρα και αγάπη, ήταν εξαιρετικά ταλαντούχος κολυμβητής όλο ζωντάνια και δύναμη  που σε κέρδιζε με την ευγένεια, με το χαμόγελο, με το ήθος και με τον  χαρακτήρα του.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Καλό ταξίδι Μανώλη…

Σ’αγαπάμε πολύ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου