Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ: Ξεκίνησε το μοντάρισμα για τη νέα σεζόν

Τη σεζόν που πέρασε -κατά κοινή ομολογία- αν μια ομάδα είχε αγωνιστικό πλάνο και τη σφραγίδα του προπονητή της σε πολύ μεγάλο βαθμό, αυτή ήταν ο Ταμυναϊκός, μολονότι ο Βαγγέλης Ντόβολης ανέλαβε τη 2η αγωνιστική. Η ομάδα του Αλιβερίου τερμάτισε 2η, με ένα βαθμό πίσω από τον πρωταθλητή ΑΟ Χαλκίς, αλλά ...έγραψε ιστορία με το επιβλητικό 4-2 με το οποίο κατατρόπωσε τους κυανόμαυρους μέσα στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, ενώ οι Αλιβεριώτες νίκησαν (2-1) τον ΑΟΧ και μέσα στην έδρα τους.

Τη Δευτέρα 1η Αυγούστου ο Ταμυναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν, διατηρώντας το μεγαλύτερο κομμάτι του κορμού του, καθώς συνεχίζουν με την ομάδα της Ν. Εύβοιας οι Ζωντός, Πιλάτης, Καρατζάς, Μανδράκας, Μάνος Αναστασίου, Βασ. Αναστασίου, Δήμου, Μώρος, Σταματούκος, Μπράχα, Β. Φωτιάς, Κ. Πέππας, Γιωρ. Ντόβολης.

Αποχώρησαν οι Βρέττος (για την Αρτάκη), Κοτρογιάννης (για τον Αμαρυνθιακό), Πομάρες (για τον Ολυμπιακό Βάρης), ενώ ο Βογιατζής είναι πιθανό να μείνει εκτός γηπέδων για μερικούς μήνες ...λόγω εξεταστικής.

Ο Ταμυναϊκός απέκτησε από τον ΑΟ Χαλκίς τον εξτρέμ Δημήτρη Τρεπεκλή και τον ακραίο μπακ Γιάννη Κ. Τσολάκο, τον χαφ Ρόελ Ατζέλι από τον Απόλλωνα Ερέτριας, τον αμυντικό μέσο Γιώργο Πέππα από τον Αμαρυνθιακό, ενώ επέστρεψε και ο ταλαντούχος Σούλης Ποδαράς από τον ΑΟ Δύστου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κόουτς Βαγγέλη Ντόβολη στην έντυπη "Γνώμη" ο Ταμυναϊκός προχώρησε σε κινήσεις ουσίας σε θέσεις που χρειαζόταν ενίσχυση, ο ίδιος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το ρόστερ που έχει στα χέρια του, επανέλαβε ότι οι στόχοι της ομάδας είναι πρωταγωνιστικοί και θα επιτευχθούν με σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο και συμπλήρωσε με νόημα "να πάμε καλύτερα από πέρυσι" ...και ο νοών νοείτω.

Η ομάδα του Αλιβερίου θα δώσει φιλικά παιχνίδια με τη Θύελλα στη Ραφήνα (12/8) και στο Τσαρπάλειο με Ύπατο (24/8), Θήβα (3/9) και Προοδευτική (7/9), ενώ θα πάρει μέρος (20/8) και στο τουρνουά "Νίκος Κούκης" με τη συμμετοχή ακόμη του Αυλωναρίου και του ΑΟ Καρύστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου