Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Λήξη καλοκαιρινής σεζόν 2022 για τα τμήματα υποδομών του ΝΟ Αλιβερίου

Μια θάλασσα από παιδιά που αγαπούν τoν υγρό στίβο, πλημμύρισαν εχθές Τετάρτη 31 Αυγούστου την όμορφη παραλία του οικισμού της Ανθούπολης, όπου ο Ναυτικός Όμιλος πραγματοποιεί κάθε χρόνο τις προπονήσεις του για την καλοκαιρινή σεζόν, τις οποίες και ολοκληρώνει πάντα με μία όμορφη κολυμβητική ημερίδα, όπως έγινε και χθες Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022.

Κολυμβητές-κολυμβήτριες, γονείς και πολλοί συγγενείς γέμισαν την παραλία για την εκδήλωση-γιορτή, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αλιβερίου κος Γεώργιος Παπαδιόχος, ο Αντιδήμαρχος δήμου Κύμης-Αλιβερίου κος Μαστροκώστας και η δημοτική σύμβουλος κα. Αλεξάνδρα Θαλασσινού.

Στο σύντομο χαιρετισμό που απεύθυνε ο πρόεδρος του ΝΟΑ κ. Προκόπης Αλέξης πριν την απονομή των μεταλλίων, ευχαρίστησε για την συνεργάσια τους γονείς των αθλητών, δίνοντας συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους στην εφετινή καλοκαιρινή σεζόν στους μικρούς κολυμβητές-τριες, ευχόμενος καλή σχολική χρονιά. 


Στην συνέχεια ευχαρίστησε τους προπονητές για την προσφόρα τους, Γιώργο Στουπή, Κωνσταντίνο Αγγελέτο και Άννα Ματζαβάκη, όπως και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που προσπαθούν για να προσφέρουν ότι καλύτερο είναι δυνατό στα παιδιά που αγαπούν τη θάλασσα και το κολύμπι και τα οποία για την εφετινή σεζόν της λειτουργίας του Ναυτικού Όμίλου Αλιβερίου στα τμήματα υποδομών του ξεπέρασαν στον αριθμό τα 180 παιδιά.

Στο ΝΟ Αλιβερίου αποχαιρέτησαν έτσι το καλοκαίρι και τις προπονητικές τους δραστηριότητες, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το επόμενο του 2023, όπου η προσπάθεια του ΝΟΑ και πάλι θα συνεχιστεί, αγκαλιάζοντας όλα τα παιδιά της περιοχής που αγαπούν το κολύμπι, την θάλασσα και τον αθλητισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου