Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Ταμυναϊκός-Θήβα 3-2: Η ομάδα της Εύβοιας έβγαλε αντίδραση και χαρακτήρα

Όταν βρίσκεσαι δυο φορές πίσω στο σκορ και αντιδράς σημαίνει ότι έχεις ταυτότητα και χαρακτήρα. Ο Ταμυναϊκός είναι ομάδα ...του προπονητή του (σ.σ Βαγγέλης Ντόβολης) με συγκεκριμένη φιλοσοφία και το απέδειξε και σήμερα στο δύσκολο φιλικό με τη Θήβα.

Οι Βοιωτοί βρέθηκαν δυο φορές μπροστά στο σκορ, αλλά η ομάδα της Εύβοιας κατάφερε να πάρει τη νίκη στο "Τσαρπάλειο". Μετά το Ύπατο (νίκη με 1-0) ο Ταμυναϊκός νίκησε (3-2) και τη Θήβα, η οποία προηγήθηκε (0-1) νωρίς στο ματς, αλλά στο 18' ο Ποδαράς ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους.

Στο 22' ο Ευβοιώτης πρώην παίκτης του ΑΟΧ (και του Ταμυναϊκού) Νίκος Ζαχαριάς έκανε το 1-2 για τον ΑΟ Θήβα με ένα εξαίσιο γκολ. Ενας πρώην συμπαίκτης του στον ΑΟΧ, ο Τρεπεκλής (φωτό) στο 43' έκανε το 2-2 για τον Ταμυναϊκό.

Στο γήπεδο βρίσκονταν άλλοι δυο πρώην παίκτες του ΑΟΧ, (με τη φανέλα της Θήβας), ο Κολιόπουλος και ο Γεωργίου.

Τη νίκη με 3-2 στον Ταμυναϊκό έδωσε ο Αντζέλι (ήρθε το καλοκαίρι από την Ερέτρια) με σουτ στο 80'.

Πριν την έναρξη του αγώνα εκπρόσωποι του ΑΟ Θήβας, τιμώντας τον Νίκο Καλοκαιρινό που φόρεσε τη φανέλα των "ροσονέρι" της Βοιωτίας, απένειμαν σε μέλη της οικογένειας του αείμνηστου Αλιβεριώτη ποδοσφαιριστή και προπονητή τιμητική πλακέτα, φανέλα και λάβαρο της ομάδας τους.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χουλιάρας/Ιωάννου-Κοντογιαννίδης.

ΓΚΟΛ: 18′ Ποδαράς, 43′ Τρεπεκλής, 79′ Αντζέλι-15′ Μπεσού, 22′ Ζαχαριάς.


ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Ζωντός, Πόγκας, Δήμου, Καρατζάς, Φωτιάς, Πέππας, Σταματούκος, Ντόβολης, Μπράχα, Ποδαράς, Τρεπεκλής. (Τσούμαρης, Ανέστι, Μανδράκας, Παπαδημητρίου, Αντζέλι, Κ. Πέππας, Πιλάτης, Ντούρμας).

ΘΗΒΑ (Γιάννης Καραμπάς): Κατσαμπέκης, Κολιόπουλος, Τσάμης, Γεωργίου, Αθανασίου, Κοτωρός, Φίλης, Μέρμηγκας, Μπεσού, Ζαχαριάς, Καλαμάρης. (Στάντζος, Παπαδόπουλος, Κουράντος, Κωνσταντόπουλος, Κασμάς, Πέρρας, Νικήτας, Γεωργίου, Σινγκ, Μπούτσικος, Μπότσης).








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου