Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

ΓΑΣ Ατρόμητος Αλιβερίου: Ολοκληρώθηκε το camp "Βασίλης Χατζηπαναγής"

Ο «Νουρεγιεφ» των γηπέδων, ο μεγάλος "Βάσια"  Βασίλης Χατζηπαναγής βρέθηκε το Σαββατοκύριακο 17-18/9 στο Αλιβέρι για το ποδοσφαιρικό camp που φέρει το όνομά του και διοργάνωσε ο Γ.Α.Σ Ατρόμητος Αλιβερίου. 


Απλός και καταδεκτικός όπως πορεύεται όλα του τα χρόνια ο Βασίλης Χατζηπαναγής, το Σάββατο αφού υπέγραψε αυτόγραφά και συνομίλησε με μικρούς και μεγάλους θαυμαστές του, βραβεύτηκε από την διοίκηση του Γ.Α.Σ Ατρόμητος Αλιβερίου και την ΕΠΣΕ, με τον Πρόεδρο κ. Ρέτσα Ιωάννη να παραδίδει την τιμητική πλακέτα. Στην συνέχεια οι μικροί ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου είδαν και άκουσαν κάποια από τα μυστικά της μπάλας.

Ο Πρόεδρος της ομάδας Κώστας Καραγιάννης, ο αθλητικός διευθυντής Παύλος Βράχας και ο επιστημονικός υπεύθυνος του camp Νίκος Φράγκος, δεν έκρυψαν την χαρά τους για την τιμή που τους έκανε με την παρουσία του ο θρύλος των ελληνικών και όχι μόνο, γηπέδων. Ο Βασίλης Χατζηπαναγής ο "μάγος" της μπάλας όπως έχει καταγραφεί στο υποσυνείδητο του φίλαθλου κόσμου, δεν ήταν μόνο ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής, άριστος τεχνίτης, είναι και ένας εξαίρετος σε ήθος χαρακτήρας, που κέρδιζε την εκτίμηση και τον σεβασμό των συμπαικτών, των αντιπάλων και όλων των φιλάθλων των αντίπαλων ομάδων που κάθε φορά τον χειροκροτούσαν όρθιοι.


Την Κυριακή το απόγευμα στην αίθουσα του εργατικού κέντρου Αλιβερίου, ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις, με μια εξαιρετική ομιλία από τον επιστημονικό  
υπεύθυνο του camp κ. Φράγκο Νίκο, παρόντος του Βασίλη Χατζηπαναγή, με θέμα: "Το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο των ακαδημιών".

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι του δήμου Κύμης-Αλιβερίου κ.κ. Θεοδώρου Αλ., Δημάς Κ. και Μαστροκώστας Ν., από την Κοινότητα Αλιβερίου, ο Πρόεδρος κ. Παπαδιόχος Γ., με τον κοινοτικό σύμβουλο και Πρόεδρο του ΝΟ Αλιβερίου, κ. Αλέξη Προκ., ο Πρόεδρος του Ταμυναικού κ. Κατσινόπουλος Αν., γονείς, αθλητές και αρκετός κόσμος.
 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου