Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Β' ΕΠΣΕ (Β' ΟΜΙΛΟΣ): Ερμήλιος-Άγιος Λουκάς 3-1

Ο Ερμήλιος κέρδισε 3-1 τον Άγιο Λουκά, στην πρεμιέρα του νοτίου ομίλου της Β' ΕΠΣΕ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 18′ όταν μετά από επέλαση του Αντωνάκη απ’ τα δεξιά και σουτ, το οποίο απέκρουσε ο Δεμερούτης, ο Θ. Μπασινάς με σουτ στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 


Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η ομάδα του Ερμήλιου διπλασίασε τα τέρματα της, όταν μετά από σέντρα του Θ. Μπασινά ο Γ. Μπουρνάζος, που ήταν αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή, πλάσαρε εύστοχα στην απέναντι γωνία. 

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 49′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κιάτου, όμως οι γηπεδούχοι ‘απάντησαν’ άμεσα, με τον Θ. Μπασινά να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ -με ατομική προσπάθεια και πλασέ στην απέναντι γωνία- και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πόγκας/Μπούρικας-Ακριώτης.

ΓΚΟΛ: 18′ & 52′ Θ. Μπασινάς, 45’+ Κ. Μπουρνάζος-49′ Κιάτος.


ΕΡΜΗΛΙΟΣ (Δημήτρης Ερμήλιος): Πρέντσι (25′ Δήμος λ.τ.), Μπανάσης, Πέντσιος, Ι. Βογιατζής (56′ Ελευθερίου), Καπατσούλιας, Γ. Μπουρνάζος, Κ. Μπουρνάζος (56′ Καλαμαράς), Θ. Μπασινάς, Γ. Μπασινάς (77′ Δεληγιάννης), Αντωνάκης, Παλπάνης (77′ Στουραΐτης).

ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ: Δεμερούτης, Κιάτος, Γ. Πηλιχός (72′ Κοτολλάκου), Ξύγγης (83′ Τόλιζας), Ματζάκος, Ριζογιάννης, Μάλλιος, Κελάι, Κωτσής, Ντούντι, Α. Πηλιχός (76′ Κόρμπας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου