Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

ΣΤΙΒΟΣ: Έναρξη συνεργασίας ΓΑΣ Ατρόμητου Αλιβερίου με τον Παναγιώτη Καδδίτη

Στην οικογένεια του Γ.Α.Σ Ατρόμητος Αλιβερίου εφεξής το τμήμα στίβου και ο προπονητής κλασσικού αθλητισμού κ. Παναγιώτης Καδδίτης. Η ισχύς εν τη ενώσει λοιπόν, νέα δυναμική για τον στίβο στο Αλιβέρι. 

Δευτέρα 12/9 στο Τσαρπάλειο Δημοτικό Γήπεδο η επίσημη πρώτη για τα τμήματα στίβου του ΓΑΣ, καλή αρχή στους συμμετέχοντες και πάντα επιτυχίες!

Ακολουθεί αυτούσια η επίσημη ανακοίνωση του ΓΑΣ:

 "Η Ισχύς εν τη ενώσει !

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη δημιουργία του τμήματος στίβου του σωματείου μας μέσα από μια συνεργασία – σύμπραξη του Γ.Α.Σ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ με τον καθηγητή φυσική αγωγής και προπονητή κλασικού αθλητισμού κ. Παναγιώτη Καδδίτη.

Από φέτος και τη νέα σεζόν που ξεκινά, ο  Παναγιώτης Καδδίτης και οι αθλητές που υπό την άρτια καθοδήγησή του γυμνάζονται στα αγωνίσματα της κορωνίδας του αθλητισμού, ήτοι το στίβο, θα ανήκουν στην μεγάλη οικογένεια του Γ.Α.Σ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ.

Από κοινού εργαζόμαστε, μελετούμε, οργανώνουμε δράσεις και προετοιμάζουμε τις συνθήκες ώστε η ανάπτυξη και η εδραίωση των αγωνισμάτων του στίβου στην πόλη μας να γίνει πραγματικότητα. Με την διοικητική μέριμνα κι οργάνωση του Γ.Α.Σ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ και με την τεχνική εποπτεία αλλά και τις διδακτικές μεθόδους του προπονητή κ. Καδδίτη μπορούμε να εξασφαλίσουμε στους μικρούς αλλά και μεγάλους αθλητές μας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ενασχόλησης με τον στίβο. 

Σαφέστατα λοιπόν στόχος μας, εκτός από την άρτια λειτουργία των τμημάτων στίβου σε ανθρώπινο δυναμικό κι εξοπλισμό, είναι και η σε κάθε επίπεδο συμβολή μας ώστε να γίνουν στο Τσαρπάλειο γήπεδο όλες οι απαιτούμενες παρεμβάσεις για τη βελτίωση των υποδομών από τους εμπλεκόμενους φορείς, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Δήμο Κύμης Αλιβερίου. 

Είμαστε υποχρεωμένοι να πιέσουμε προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου και το Τσαρπάλειο γήπεδο στο Αλιβέρι να φτάσει στο επίπεδο άλλων σταδίων της Περιφέρειάς μας και να μετατραπεί σε ένα αθλητικό στολίδι για τον τόπο μας, που εκτός από τις ανάγκες προπόνησης θα μπορεί να φιλοξενεί κι επίσημους αγώνες κλασσικού αθλητισμού.

Ο Γ.Α.Σ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ με τρία ενεργά αθλητικά τμήματα (Ακαδημία ποδοσφαίρου, Τένις και Στίβο) και μάλιστα από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, συνεχίζει «με δύναμη κι ορμή» το έργο του, με συμπαραστάτες εσάς, τους γονείς και τα παιδιά που γεμίζουν με αισιοδοξία κι ελπίδα την προσπάθειά μας ! 

Για το Δ.Σ 

Ο Πρόεδρος

Κ. Καραγιάννης"


Δευτέρα 12/9 η επίσημη πρώτη του στίβου για τον Ατρόμητο!

Μέρες και ώρες προπονήσεων:

ΔΕΥΤΕΡΑ/ΤΡΙΤΗ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 16:00 - 18:00

ΣΑΒΒΑΤΟ: 10:00 - 12:00

Προπονητής: Παναγιώτης Καδδίτης ( 697674066 )

Πρόεδρος Δ.Σ.: Κωνσταντίνος Καραγιάννης ( 697451041)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου