Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Ταμυναϊκός δημιουργεί γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου! - Την Δευτέρα 3/10 η πρώτη προπόνηση

Ο Ταμυναϊκός φιλοδοξεί να δημιουργήσει γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, με σκοπό την συμμετοχή της στο Εθνικό πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας. Γι' αυτό το σκοπό, καλεί όσες κοπέλες ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο σύλλογο, τις οποίες περιμένουν με ιδιαίτερη χαρά στο νέο αυτό ξεκίνημα.

Οι έγγραφες για τις ακαδημίες του γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος του Ταμυναϊκού ξεκινούν από τις ηλικίες των 6 έως 20 ετών, καθώς και οι μεγαλύτερες ηλικίες, όπου όπως προαναφέραμε σκοπός είναι η συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Η πρώτη επίσημη προπόνηση θα πργματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Οκτώβριου στις 20.00 το βράδυ στο "Τσαρπάλειο" γήπεδο Αλιβερίου. 

Αν και στο δελτίο τύπου της ομάδας δεν γίνεται λόγος στον προπονητή που θα αναλάβει, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι ο Γιώργος Μπόκαρης. Αναπόφευκτα μία πολύ θετική εξέλιξη η συνεργασία αυτή για το γυναικείο ποδόσφαιρο της περιοχής μας.
 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ταμυναϊκού:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

"Το Δ.Σ. του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ σας ενημερώνει ότι ιδρύει ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ομάδα ποδοσφαίρου η οποία θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ που θα ξεκινήσει στις 30 Οκτωβρίου.

Όσες κοπέλες ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο σύλλογο μας τις περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά στο νέο αυτό ξεκίνημα."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου