Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Α' ΕΠΣΕ: Αρτάκη-Ταμυναϊκός 2-2

Η Αρτάκη αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με τον Ταμυναϊκό, στο ντέρμπι της πρεμιέρας της μεγάλης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 15′ με σουτ έξω απ’ την περιοχή του Σταματούκου, με τον Ντελέκο να "απαντά" -σκοράροντας και εκείνος με μακρινό σουτ- τρία λεπτά μετά. 

Ο ΑΟΝΑ στη συνέχεια του πρώτου μέρους είχε λίγο μετά το γκολ ακόμη ένα καλό σουτ με τον σκόρερ του, που απέκρουσε ο Ζωντός, με τον πορτιέρο του Ταμυναϊκού να αντιδρά αποτελεσματικά και σε τελική προσπάθεια του Ταυταρίδη στο 30′. Η ομάδα του Αλιβερίου πήρε και πάλι το προβάδισμα στο 40′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντόβολη (στη φάση καταλογισμού του πέναλτι αποβλήθηκε ο Ζουλιώτης).

Αρκετά ενδιαφέρον και αμφίρροπο το παιχνίδι και στην επανάληψη, με τον Ντελέκο να έχει ένα καλό σουτ στο 47′ που πέρασε άουτ, με τον Μπράχα να έχει την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του στο 53′, όμως και το δικό του σουτ δεν βρήκε στόχο. Ακολούθησαν ακόμη δύο καλές στιγμές για τους γηπεδούχους, με Χατζηστάμου (58′: δυνατό σουτ που πέρασε άουτ) και Μεγάλο (68′: σουτ που απέκρουσε ο Ζωντός). Τελικά στο 70′ η ομάδα της Αρτάκης έφερε και πάλι το ματς "στα ίσα", με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μεγάλου. 

Στο τελευταίο 20λεπτο οι δυο ομάδες κυνήγησαν και το τρίτο γκολ, χωρίς να τα καταφέρουν, με την Αρτάκη να έχει τελικές προσπάθειες με Ντελέκο (72′: σουτ που πέρασε άουτ) και Ζαχαρόπουλο (78′: σουτ που απέκρουσε ο Ζωντός), Ζουρμπουλή (88′: μακρινό σουτ που απέκρουσε ο Ζωντός) καθώς και ένα ακυρωθέν γκολ του Τσούπρου (75′: καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ στον Ζωντό) και τον Ταμυναϊκό απ’ την πλευρά του να έχει μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις με τον Ποδαρά να βγαίνει απέναντι απ’ τον Ντουμάνη, που έσωσε την εστία του.

Πριν την έναρξη του αγώνα η Αρτάκη παρουσίασε την επετειακή της φανέλα, αφιερωμένη στη συμπλήρωση ενός αιώνα απ’ την Μικρασιατική Καταστροφή.



ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χουλιάρας/Ιωάννου-Κωνστάντιος.

ΑΠΟΒΟΛΗ: 39′ Ζουλιώτης.

ΓΚΟΛ: 18′ Ντελέκος, 70′ Μεγάλος-15′ Σταματούκος, 40′ Ντόβολης.


ΑΡΤΑΚΗ (Γιάννης Καρβέλης): Ντουμάνης, Ζουλιώτης, Σεϊνταράσι, Τσούπρος, Στασινόπουλος, Σιαράπης (44′ Ζουρμπουλής), Ταυταρίδης (72′ Ζαχαρόπουλος), Ντελέκος, Τόρα (53′ Λάζρι), Χατζηστάμου, Μεγάλος (72′ Γκιόκας).

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Ζωντός, Δήμου, Τσολάκος, Καρατζάς, Β. Αναστασίου, Αντζέλι (53′ Ι. Μώρος), Σταματούκος, Ντόβολης (83′ Μανδράκας), Μπράχα (55′ Τρεπεκλής), Γ. Πέππας, Κ. Πέππας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου